Γιορτή του πατέρα: Η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας τίμησε τους μπαμπάδες της
Κόσμος

Γιορτή του πατέρα: Η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας τίμησε τους μπαμπάδες της

Γιορτή του πατέρα: Η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας τίμησε τους μπαμπάδες της

Oι φωτογραφίες που ανέβηκαν στα social media

Τυπικότατη και ακολουθώντας το πρωτόκολλο είναι η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας σε ό,τι αφορά γιορτές όπως η Γιορτή του πατέρα.

Από το πρωί έχουν ανέβει στους λογαριασμούς των μελών της – πλην του Harry- ευχές και φωτογραφίες για τους μπαμπάδες του παλατιού, παρόντες και απόντες.

Την αρχή έκανε η Βασίλισσα Ελισάβετ που ευχήθηκε για την ημέρα με μία φωτογραφία από την ίδια όταν ήταν έφηβη μαζί με τον πατέρα της, Βασιλιά Γεώργιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily)

Ο Πρίγκιπας Κάρολος από την άλλη τίμησε τον πατέρα του, Πρίγκιπα Φίλιππο με μία παλιότερη φωτογραφία τους αλλά και τον πατέρα της συζύγου, Δούκισσας της Κορνουάλης.

Στην τρίτη φωτογραφία που ανέβασε απεικονίζεται ο ίδιος με τους γιους του σε νεαρή ηλικία και σε πιο ανέμελες στιγμές.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge γιόρτασαν τη μέρα με οικογενειακές φωτογραφίες. Μάλιστα το παράδοξο είναι πως αυτή τη φορά δεν είναι τραβηγμένες από την Kate αλλά από ανώνυμο φωτογράφο.

Προέρχονται από το ταξίδι της οικογένειας στην Ιορδανία. Στην πρώτη φωτογραφία απεικονίζεται ο Πρίγκιπας William με τα τρία του παιδιά και στη δεύτερη προστίθεται και η Kate.

Η Ιορδανία έχει ιδιαίτερη σημασία για τη Δούκισσα καθώς έζησε εκεί τρία χρόνια -όταν ήταν μόλις 2 ετών – ακολουθώντας τον πατέρα της που διορίστηκε στο Αμμάν από την British Airways.

Η εβδομάδα που ξεκινά σηματοδοτεί πολλές αλλαγές για την οικογένεια.

Ο William γίνεται 40 και πρόκειται να ανακοινώσει ότι μετακομίζει μέσα στο Παλάτι του Windsor κοντά στη Βασίλισσα.

Η μετοίκηση έχει πολλαπλά νοήματα καθώς όλοι αναμένουν να δουν αν τελικά η Ελισάβετ θα χρίσει διάδοχό της τον Κάρολο όσο είναι η ίδια εν ζωή.

Αυτό θα σημάνει αυτόματα ότι ο William έρχεται δεύτερος στη διαδοχή και άρα ξεκινά η μακρά προετοιμασία του για να γίνει μελλοντικά βασιλιάς.