Gwyneth Paltrow: 6 χρόνια μετά τον χωρισμό της με τον Chris Martin αποκαλύπτει τι πήγε στραβά
Κόσμος

Gwyneth Paltrow: 6 χρόνια μετά τον χωρισμό της με τον Chris Martin αποκαλύπτει τι πήγε στραβά

Gwyneth Paltrow: 6 χρόνια μετά τον χωρισμό της με τον Chris Martin αποκαλύπτει τι πήγε στραβά

Οι λόγοι πίσω από την απόφαση να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους

Το χρονικό του χωρισμού της από τον Chris Martin βρέθηκε στο επίκεντρο του κειμένου που έγραψε για τη βρετανική Vogue και το τεύχος Σεπτεμβρίου η Gwyneth Paltrow.

Η ηθοποιός και ο frontman των Coldplay ήταν παντρεμένοι από το 2003-2016 – αν και είχαν χωρίσει ήδη από το 2014 – και έχουν μαζί δύο παιδιά, τον 14χρονο Moses και την 16χρονη Apple. Μιλώντας για την απόφασή τους να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους με τον τραγουδιστή η χολιγουντιανή σταρ αναφέρει:

“Ήμασταν κοντά αν και ποτέ δεν καταφέραμε να είμαστε ένα ζευγάρι. Απλά δεν ταιριάζαμε μεταξύ μας. Υπήρχε πάντα μία άβολη αίσθηση, μία αναταραχή. Αλλά, πόσο αγαπούσαμε τα παιδιά μας!”.

Και η αδυναμία στα παιδιά τους είναι φανερή. Οι δυο τους έχουν διατηρήσει εξαιρετικές σχέσεις μετά τον χωρισμό τους σε τέτοιο σημείο που η Paltrow δεν δίστασε να εμπλακεί στη νέα σχέση του Chris Martin με την Dakota Johnson και να τους μονιάσει όταν είχαν ψυχρανθεί στο παρελθόν.

Συνεχίζοντας εκμυστηρεύτηκε ότι έζησαν όμως και χαρούμενες στιγμές μαζί: “Γελούσαμε με τα ίδια πράγματα, είχαμε το ίδιο χιούμορ, κάναμε μιμήσεις, είχαμε την ίδια χαζομάρα. Μας άγγιζαν τα ίδια πράγματα στη μουσική, όμορφες συγχορδίες, πρωτοτυπία, αρμονίες”.

Προτού χωρίσουν η ηθοποιός παραδέχεται ότι δοκίμασαν τα πάντα για να σώσουν τον γάμο τους πριν οδηγηθούν στο τελευταίο σκαλοπάτι ειδικά για το καλό των παιδιών.

“Ανάμεσα στη μέρα που ήξερα και στη μέρα που αποδεχτήκαμε την αλήθεια κάναμε τα πάντα. Δεν θέλαμε να αποτύχουμε. Δεν θέλαμε να απογοητεύσουμε κανέναν. Χωρίς να το καταλάβουμε, είχαμε απομακρυνθεί. Και ποτέ δεν θα μπορούσαμε να ξαναέρθουμε κοντά με αυτόν τον τρόπο ξανά”.