H Duffy (δεν) “σπάει” τη σιωπή της: “Είναι πιο δύσκολο απ’ ό,τι πίστευα…”
Κόσμος

H Duffy (δεν) “σπάει” τη σιωπή της: “Είναι πιο δύσκολο απ’ ό,τι πίστευα…”

H Duffy (δεν) “σπάει” τη σιωπή της: “Είναι πιο δύσκολο απ’ ό,τι πίστευα…”

Γιατί έκανε πίσω και δεν θέλει να δώσει συνέντευξη μετά την αποκάλυψη του βιασμού της;

Με μια συγκλονιστική ανάρτηση τον περασμένο Φεβρουάριο, η Duffy έκανε γνωστό στο κοινό τον λόγο που απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια.

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι στο παρελθόν κάποιος τη νάρκωσε, την κράτησε όμηρο και τη βίαζε για μέρες. Μεταξύ άλλων σημείωσε: “Δεν υπάρχει κάποιος πιο ήπιος τρόπος να το πω. Αλλά μπορώ να σας πω πόσες χιλιάδες ημέρες πέρασα την τελευταία δεκαετία θέλοντας να νιώσω και πάλι τον ήλιο στην καρδιά μου… Ο ήλιος λάμπει τώρα. Απορείτε γιατί δεν επέλεξα να μιλήσω νωρίτερα για να εκφράσω τον πόνο μου; Δεν ήθελα να δείξω στον κόσμο τη θλίψη στα μάτια μου. Αναρωτήθηκα πώς μπορώ να τραγουδάω από την καρδιά μου αν αυτή είναι ραγισμένη; Και σιγά σιγά, η καρδία μου επανήλθε”.

Η Duffy υποσχέθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι θα μιλήσει αναλυτικά για τα όσα βίωσε σε συνέντευξή της, ωστόσο -όπως όλα δείχνουν- το μετάνιωσε.

Η ίδια έστειλε ένα μήνυμα στον ραδιοφωνικό παραγωγό του Radio 2, Dj Jo Whiley το απόγευμα της Πέμπτης γράφοντας:

“Γεια σου Jo, εύχομαι να είσαι καλά και να παραμένεις ασφαλής. Θα ήθελα να σου στείλω ένα κομμάτι προκειμένου να το παίξεις στο ραδιόφωνο, αν σου αρέσει φυσικά. Πιθανόν να έχεις διαβάσει τα όσα έγραψα πριν μερικές εβδομάδες. Νιώθω ότι απελευθερώθηκα. Προσπάθησα να μιλήσω για τα όσα βίωσα σε μια συνέντευξη αλλά τελικά είναι πιο δύσκολο απ’ ό,τι πίστευα. Γι’ αυτό θα συνεχίσω να ενημερώνω τον κόσμο γράφοντας τις σκέψεις μου. Κανένας από την εταιρεία μου δεν γνωρίζει ότι το κάνω αυτό. Δεν θα ενοχληθούν όμως γιατί είναι αξιαγάπητοι άνθρωποι. Λοιπόν αυτό είναι το τραγούδι και λέγεται ‘Something Beautiful’. Σου το στέλνω για να το παίξεις στο κοινό αν πιστεύεις ότι αυτό θα τους κάνει να αισθανθούν καλύτερα. Δεν έχω σκοπό να το κυκλοφορήσω, απλά σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραίο να κρατήσει συντροφιά σε όσους βρίσκονται σε καραντίνα”.

https://www.instagram.com/p/B97aJdEhogJ/

https://www.youtube.com/watch?v=9coWL-HCUow