Heidi Klum – Seal: Ξανά στα δικαστήρια για τα παιδιά τους
Κόσμος

Heidi Klum – Seal: Ξανά στα δικαστήρια για τα παιδιά τους

Heidi Klum – Seal: Ξανά στα δικαστήρια για τα παιδιά τους

Γιατί ζήτησε επείγουσα ακρόαση το μοντέλο;

“Στα μαχαίρια” βρίσκεται εδώ και καιρό η Heidi Klum με τον πρώην σύζυγό της Seal όσον αφορά τις προθέσεις της να πάρει μαζί της τα τέσσερα παιδιά τους στη Γερμανία μέσα στον χρόνο όπου θα γυριστεί το νέο Next Top Model.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Daily Mail, ο τραγουδιστής είναι αντίθετος στην επιθυμία της Klum καθώς ανησυχεί για την υγεία των παιδιών του λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Έτσι, η Klum κατέθεσε αίτηση για κατεπείγουσα ακρόαση ώστε να λυθεί το ζήτημα αφού τα γυρίσματα έχουν προγραμματιστεί για τις 29 Αυγούστου στο Λος Άντζελες.

Οι πρώην σύζυγοι μοιράζονται εξ ημισείας την επιμέλεια των παιδιών τους αν και στο έγγραφο που κατέθεσε το 47χρονο μοντέλο κατηγορεί τον Seal ότι τους διαθέτει στην καλύτερη των περιπτώσεων απειροελάχιστο χρόνο οπότε και δεν θα έπρεπε να έχει ιδιαίτερες αξιώσεις.

The former couple, whose divorce was finalized in October 2014 after nine years of marriage, share joint legal and physical custody of daughters Leni, 16, and Lou, 10, and sons Henry, 14, and Johan, 13.

In the court declaration, Klum claims their kids spend most of their time with her, and that Seal’s (born Henry Samuel) time with them is ‘sporadic at best.’

H Klum πρέπει να βρίσκεται τον Οκτώβριο στο Βερολίνο για να γυρίσει τον 16ο κύκλο του Next Top Model για τρεισήμισι μήνες γι΄αυτό ακριβώς να αποχωριστεί για τόσο διάστημα τα παιδιά της.

Υπό κανονικές συνθήκες τα γυρίσματα για το reality μόδας θα γίνονταν στο Los Angeles, αλλά το γερμανικό επιτελείο συντελεστών δεν μπορεί να εισέλθει στις ΗΠΑ ελέω… κορονοϊού.