Η Cameron Diaz δίνει συμβουλές για την καινούργια χρονιά
Κόσμος

Η Cameron Diaz δίνει συμβουλές για την καινούργια χρονιά

Η Cameron Diaz δίνει συμβουλές για την καινούργια χρονιά

Σύμφωνα με την ίδια όλα μπορούν να γίνουν αρκεί να υπάρχει θέληση

Συμβουλές για το νέο έτος για όλους έδωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Cameron Diaz και τόνισε ότι όλα είναι δυνατά αν έχεις κίνητρο.

«Αντί να βάζετε μεγαλεπήβολους στόχους, κρατήστε τα πράγματα προσιτά και ρεαλιστικά ως προς τον τρόπο ζωής σας», ενώ προτρέπει να «υπάρχει» κίνητρο. «Είναι δική σου επιλογή. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο από το να ξεκινήσεις τον στόχο που έχεις στο μυαλό σου. Έτσι το βλέπω εγώ. Δεν υπάρχουν κόλπα».

Επιθυμεί να κάνει το 2023, όσο είναι δυνατό, την καλύτερη χρονιά. «Έμαθα τόσα πολλά φέτος που με κάνουν να νιώθω ότι η επόμενη χρονιά θα είναι πολύ πιο εύκολη». Και προσθέτει: «Κάποιοι από τους στόχους που είχα πέρυσι δεν πραγματοποιήθηκαν αλλά μπορούν να γίνουν οι στόχοι της επόμενης χρονιάς».

Η ηθοποιός δίνει συμβουλές σ΄ εκείνους που έχουν βάλει στόχο την γυμναστική και την ευεξία στην καθημερινότητά τους λέγοντας: «Ακόμα και αν δεν μπορείτε να πάτε στο γυμναστήριο, ο χορός στο σπίτι θα κάνει δουλειά. Είναι πραγματικά υπέροχο να βάλεις τα ακουστικά σου και να χορέψεις για 15 λεπτά συνεχόμενα όσο πιο δυνατά μπορείς. Στη συνέχεια, κάντε ένα ντους και ξεκινήστε τη μέρα σας».