Οι χολιγουντιανοί celebrities αποκαλύπτουν σε ποια ηλικία έχασαν… την παρθενιά τους
Κόσμος

Οι χολιγουντιανοί celebrities αποκαλύπτουν σε ποια ηλικία έχασαν… την παρθενιά τους

Οι χολιγουντιανοί celebrities αποκαλύπτουν σε ποια ηλικία έχασαν… την παρθενιά τους

Ποιος ή ποια είχε την πρώτη του σεξουαλική εμπειρία λίγο πριν από τα 30;

Το ζήτημα της πρώτης σεξουαλικής εμπειρίας είναι ένα σοβαρό θέμα στη ζωή κάθε αγοριού ή κοριτσιού. Κάθε βιασύνη μπορεί να αποβεί τραυματική. Η ηλικία τελικά δεν παίζει ρόλο όσο η συναισθηματική ωριμότητα ανδρών και γυναικών που θα κάνει την πρώτη εμπειρία όσο το δυνατόν λιγότερο άβολη και επώδυνη.

Οι σταρς του Χόλιγουντ έχουν κατά καιρούς μιλήσει για την πρώτη τους εμπειρία. Κάποιοι βιάστηκαν και το ομολόγησαν, κάποιοι άλλοι περίμεναν τον εκλεκτό/την εκλεκτή και σίγουρα η εμπειρία της Angelina Jolie είναι πέρα για πέρα… ιδιόρρυθμη.

Khloe Kardashian -14

«Η περίπτωσή μου δεν ήταν καλή περίπτωση. Ήμουν 14 και έβγαινα με ένα 18χρονο αγόρι που τώρα που το σκέφτομαι νομίζω ότι ήταν αηδιαστικό αλλά τότε νόμιζα ότι ήταν κουλ. Βασικά με πίεσε να κάνουμε σεξ. Δεν ήμουν έτοιμη. Σχεδόν δεν γνώριζα το σώμα μου» δήλωσε στο HLN.

Angelina Jolie -14

Η Jolie φέρεται να είπε στο αμερικανικό ΟΚ! ότι ήταν 14 όταν έχασε την παρθενιά της περιγράφοντας μια πολύ ιδιαίτερη εμπειρία: «Είχα αρχίσει να κάνω σεξ με τον φίλο μου και το σεξ και τα συναισθήματα δεν μου έφταναν. Δεν ήμουν πια μικρό κορίτσι. Σε μια στιγμή που ήθελα να νιώσω πιο κοντά στον φίλο μου άρπαξα ένα μαχαίρι και τον έκοψα. Με έκοψε και εκείνος. Είχαμε μια ανταλλαγή και ήμασταν μέσα στα αίματα, η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή».

Johnny Depp – 13

Ο Depp είπε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Rolling Stone το 2008 ότι «δεν έχω κάνει τίποτα τόσο συνεργατικό από τότε που έχασα την παρθενιά μου στα 13».

Kim Kardashian – 14

«Όταν θέλησα να κάνω σεξ πρώτη φορά ήμουν σχεδόν 15. Η μαμά μου ήταν πραγματικά ανοιχτή και ειλικρινής μαζί μου και μου μίλησε για αντισύλληψη» είπε στην Oprah Winfrey τον Δεκέμβριο του 2012.

Jessica Simpson – 22

Μεγαλωμένη ως γνήσιο κορίτσι της αμερικανικής επαρχίας, η Jessica λέγεται ότι περίμενε μέχρι την πρώτη νύχτα του γάμου της με τον πρώην σύζυγό της, Nick Lachey για να χάσει την παρθενιά της.

George Clooney – 16

Ο καρδιοκατακτητής Clooney δήλωσε στο GQ ότι η πρώτη του σεξουαλική εμπειρία στα 16 και ήταν «μικρός, πολύ μικρός, υπερβολικά μικρός».

Katy Perry -16

Στο ίδιο περιοδικό, η Perry δήλωσε ότι είχε την πρώτη της εμπειρία στην ίδια ηλικία, στην μπροστινή θέση ενός Volvo σεντάν ενώ άκουγε το άλμπουμ του Jeff Buckley, Grace.

Joe Jonas – 20

«Έχασα την παρθενιά μου στα 20. Έκανα άλλα πράγματα μέχρι τότε αλλά έγινα ενεργός σεξουαλικά στα 20. Χαίρομαι που περίμενα για το σωστό άτομο» είπε ο τραγουδιστής στο Vulture.

Ashton Kutcher – 15

Σε συνέντευξή του το 2008 δήλωσε: «Ήμουν 15. Συνέβη σε δάσος με ένα κορίτσι που είχα μόλις γνωρίσει και μας τα έφτιαξε ο κολλητός μου. Κράτησε 2 δευτερόλεπτα. Ήταν άβολο. Δύο χρόνια μετά έκανα ξανά σεξ μαζί της για να της δείξω ότι σε σχέση με την πρώτη φορά είχα βελτιωθεί».

Macaulay Culkin -15

«Δεν ήταν παράξενο. Το είχαμε σχεδιάσει. Αναρωτιόμουν αν το έκανα σωστά» δήλωσε το παιδί-θαύμα του Χόλιγουντ μιλώντας στο podcast της ηθοποιού Anna Faris.

Celine Dion – 21

Η ντίβα Dion είχε την πρώτη της σεξουαλική εμπειρία της βραδιά της Eurovision το 1988 όταν ήταν 21.

«Ήταν στο Δουβλίνο, την αξέχαστη 30η Απριλίου 1988. Γυρίσαμε μαζί στο δωμάτιό μου. Κάθισα στο κεφαλάρι του κρεβατιού με τα πόδια μου διπλωμένα κάτω από τα σκεπάσματα. Ήμουν χαρούμενη που ήμουν μόνη μου με τον άνδρα που αγαπούσα. Και είχα ένα πολύ συγκεκριμένο σχέδιο».

Miley Cyrus – 16

Ο πρώτος της σύζυγος Liam Hemsworth -πριν παντρευτούν- με τον οποίο είχαν μια ταραγμένη σχέση ήταν η πρώτη σεξουαλική εμπειρία της Miley. «Δεν είχα ολοκληρώσει μέχρι που έγινα 16 αλλά τελικά κατέληξα να παντρευτώ τον πρώτο μου» είπε σε συνέντευξή της.

Adriana Lima – 27

Και όμως, ο άγγελος της Victoria’s Secret είχε την πρώτη της σεξουαλική εμπειρία στα 27 της όταν παντρεύτηκε τον πρώτο της σύζυγο, Marko Jaric

Kate Moss – 14

Μιλώντας στο Love magazine το διάσημο top model δήλωσε: «Ήμουν 14 και μόλις είχα χάσει την παρθενιά μου. Έτσι νόμιζα ότι ήμουν εκλεκτή».

Courteney Cox – 21

Η  Μόνικα από τα «Φιλαράκια» μιλώντας στο The Late Late show το 2019 αποκάλυψε ότι άργησε να κάνει σεξ. «Ίσως δεν θα έπρεπε να το πω αλλά θα το πω. Ήμουν παρθένα μέχρι τα 21 μου. Νομίζω είμαι περήφανη για αυτό».

Chris Martin – 22

Ο πρώην σύζυγος της Gwyneth Paltrow είχε λόγους που άργησε να έχει την πρώτη του σεξουαλική εμπειρία όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα Standard. «Υπήρχαν θρησκευτικά ζητήματα, άλλα αυτοπεποίθησης. Ήταν λίγο περίπλοκα τα πράγματα με τα κορίτσια».

Kit Harington – Πολύ κοντά στα 13

Από νωρίς στα βάσανα ο πρωταγωνιστής του GOT, ο οποίος δεν αποκάλυψε την ακριβή ηλικία που είχε την πρώτη του σεξουαλική εμπειρία.

«Έγινε σε ένα πάρτι. Ήμουν πολύ μικρός» είπε στο Elle ενώ όταν ρωτήθηκε αν ήταν 13 απάντησε: «Όχι, αλλά ήταν πολύ κοντά».