Η χριστουγεννιάτικη φάρσα στον Ryan Reynolds
Κόσμος

Η χριστουγεννιάτικη φάρσα στον Ryan Reynolds

Η χριστουγεννιάτικη φάρσα στον Ryan Reynolds

Τι συμβαίνει όταν ο Hugh Jackman και ο Jake Gyllenhaall αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους; Όχι, δεν μιλάμε για τις σούπερ δυνάμεις τους στον κινηματογράφο. Αναφερόμαστε απλά στη διάθεση για φάρσα, με θύμα τον Ryan Reynolds. Οι τρεις ηθοποιοί συναντήθηκαν την Παρασκευή σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι. Ωστόσο, Jackman και Gyllenhaal φρόντισαν να παραπλανήσουν τον συνάδελφό τους για το “θέμα” του πάρτι.

Όπως του είπαν επρόκειτο για “sweater party” ή επί το ελληνικότερον “πάρτι με πουλόβερ”. Ο πρωταγωνιστής του Deadpool θεώρησε πρέπον να φορέσει ένα ωραιότατο, γιορτινό πουλόβερ που θύμιζε πολύ χριστουγεννιάτικο δώρο. Όταν βέβαια έφτασε στο πάρτι, συνειδητοποίησε πως ήταν ο μόνος που ξεχώριζε ανάμεσα στους καλεσμένους.

Οι φωτογραφίες του στο instagram, ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς να γελάνε με την ψυχή τους, έκαναν όπως είναι φυσικό το γύρο του διαδικτύου.

https://www.instagram.com/p/BrohVOhB7yt/?utm_source=ig_web_copy_link

Με αφορμή την φάρσα στον Reynolds, το δίκτυο E! TV, ετοίμασε ένα απολαυστικό βίντεο γεμάτο με επικά χολιγουντιανά πειράγματα. Δείτε το:

O Jake Gyllenhaal είναι ο πιο φρέσκος στην παρέα των υπερηρώων, αφού μετά τον Hugh Jackman και τη σειρά ταινιών όπου υποδύθηκε τον Wolverine, αλλά και την τεράστια επιτυχία του Ryan Reynolds ως Deadpool, ετοιμάζεται να λάβει μέρος στη νέα ταινία του Spiderman. Ο πρωταγωνιστής του Brokeback Mountain, αναμένεται να υποδυθεί τον Mysterio, έναν από τους “κακούς” που θα αντιμετωπίσει ο άνθρωπος αράχνη στο Spiderman: Home Coming.