Η Kate Hudson, η Cara Delevingne και η Jameela Jamil τιμήθηκαν από το Girl Up
Κόσμος

Η Kate Hudson, η Cara Delevingne και η Jameela Jamil τιμήθηκαν από το Girl Up

Η Kate Hudson, η Cara Delevingne και η Jameela Jamil τιμήθηκαν από το Girl Up

Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των Girl Up Girl Hero Awards στο Los Angeles.

Το Girl Up είναι ένα παγκόσμιο κίνημα νέων γυναικών σε ηγετικούς ρόλους που υπερασπίζονται την ισότητα των φύλων.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που τιμήθηκαν από τον θεσμό ήταν και οι ηθοποιοί Kate Hudson, Cara Delevingne και Jameela Jamil.

Στην ετήσια τελετή απονομής των βραβείων  οι τρεις ηθοποιοί τιμήθηκαν επειδή αξιοποίησαν τη φωνή τους για την εξισορρόπηση των δικαιωμάτων κοριτσιών και αγοριών, με έμφαση στην κοινότητα LGBTQ, την εκπροσώπηση γυναικών και κοριτσιών και τη θετική αποδοχή του σώματος.

«Αισθάνομαι ότι κάθε στιγμή της καριέρας μου ήταν ένας αγώνας για κάθε είδους ισότητα για τις γυναίκες. Έχω υποτιμηθεί» ανέφερε η Jameela Jamil.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο η ηιείπε στο κοινό: «Αν θα μπορούσα να σας δώσω τρεις συμβουλές, θα ήταν … να μιλάτε στον εαυτό σας με τον τρόπο που θα μιλούσατε με τους φίλους σας, να υποστηρίζετε τον εαυτό σας, όπως θα υποστηρίζατε άλλους , και να αγωνίζεστε για τον εαυτό σας».

Όταν η Kate Hudson ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο έδωσε συμβουλές σε κάθε νεαρό κορίτσι στην αίθουσα σαν να μιλάει στις κόρες της: «Ένας ηγέτης δεν είναι πάντα αυτός που διοικεί έναν στρατό. Ζούμε σε μια εποχή, στην οποία μερικές φορές νομίζουμε ότι πρέπει να κάνουμε κάτι όπως το κάνουν όλοι οι άλλοι ή φοβόμαστε, πως αν δεν το κάνουμε με τον ίδιο τρόπο όπως όλοι οι άλλοι, δεν θα πετύχουμε τους στόχους μας. Παρακαλώ να θυμάστε ότι υπάρχουν σπουδαίοι ηγέτες που είναι υπέροχοι στοχαστές και καινοτόμοι, είναι οι ήσυχοι ηγέτες, είναι ισχυροί και σημαντικοί».

Ασχολούμαι τώρα με την παραγωγή και τη συγγραφή και προσπαθώ πραγματικά να καλώ σε δράση για προοδευτικό υλικό, προσπαθώντας να βρω περισσότερες πηγές έμπνευσης, περισσότερα πράγματα από την πραγματική ζωή. Πραγματικά συνηγορώ υπέρ περισσότερων παραγωγών, περισσότερων γυναικών επικεφαλής σε πρότζεκτ, είπε η Cara Delevingne.

Η Julianne Hough, η Cara Delevingne, η Kate Hudson και η Jameela Jamil

Πηγή: ΑΠΕ

Πηγή φωτογραφίας: MEGA