Η πριγκίπισσα Charlene σπάει τη σιωπή της για να ευχηθεί στα δίδυμα παιδιά της χρόνια πολλά για τα 7α γενέθλιά τους
Κόσμος

Η πριγκίπισσα Charlene σπάει τη σιωπή της για να ευχηθεί στα δίδυμα παιδιά της χρόνια πολλά για τα 7α γενέθλιά τους

Η πριγκίπισσα Charlene σπάει τη σιωπή της για να ευχηθεί στα δίδυμα παιδιά της χρόνια πολλά για τα 7α γενέθλιά τους

Η 43χρονη, μέσα από την κλινική που βρίσκεται για θεραπεία, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μία πολύ συγκινητική φωτογραφία προκειμένου να τους ευχηθεί

Η πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε για λίγο στο Μονακό τον Νοέμβριο, αφού πέρασε σχεδόν οκτώ μήνες στη Νότια Αφρική, αφού προσβλήθηκε από μια μυστηριώδη ασθένεια που την ανάγκασε να υποβληθεί σε πολλές επεμβάσεις.

Ο πρίγκιπας Albert σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στην υγεία της συζύγου του, επιμένοντας ότι η απουσία της Charlene από το Μονακό συμφωνήθηκε για να διασφαλιστεί η πλήρης ανάρρωσή της. Μάλιστα, ο πρίγκιπας διέψευσε τις φήμες περί κλονισμού του γάμου τους.

Ωστόσο, με την απουσία της η Charlene έχασε τον εορτασμό των γενεθλίων των διδύμων της, του πρίγκιπα Jacques και της πριγκίπισσας Gabriella, που έκλεισαν τα επτά τους στις 10 Δεκεμβρίου.

Η 43χρονη, μέσα από την κλινική που βρίσκεται για θεραπεία, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μία πολύ συγκινητική φωτογραφία προκειμένου να τους ευχηθεί.

«Χρόνια πολλά, μωρά μου. Ευχαριστώ τον Θεό για τα δύο υπέροχα παιδιά μου. Αισθάνομαι πραγματικά ευλογημένη. Σας αγαπώ, η μαμά» έγραψε χαρακτηριστικά η πριγκίπισσα Charlene.

Μιλώντας στο Paris Match, ο πρίγκιπας Albert του Μονακό είπε: «Ήταν καταπονημένη και δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τα επίσημα καθήκοντα, τη ζωή γενικά ή ακόμη και την οικογενειακή ζωή και υποφέρει από εξάντληση, τόσο συναισθηματική όσο και σωματική».

«Δεν πάσχει από κάποιο σοβαρό ή ανίατο νόσημα. Δεν είναι ούτε κάποιο πρόβλημα στο γάμο μας. Είναι διαφορετικής φύσεως τα προβλήματα, θέλω να είμαι ξεκάθαρος σε αυτό το σημείο», είπε και συνέχισε:

«Είναι πραγματικά συνέπεια όλων των επεμβάσεων που έχει υποβληθεί τους τελευταίους μήνες».

Ακόμα, ανέφερε: «Δεν είχε κοιμηθεί καλά για αρκετές μέρες και δεν έτρωγε καθόλου καλά. Είχε χάσει πολύ βάρος, κάτι που την έκανε ευάλωτη σε άλλα πιθανά προβλήματα. Σε ένα κρύωμα ή μία γρίπη ή ο Θεός να μας βοηθάει, κορονοϊό».

Ο ηγεμόνας των Μονεγάσκων επέμεινε ότι η οικογένειά του παραμένει «προτεραιότητά» του όσο η Charlene αναρρώνει.

Ωστόσο, ο Albert παραδέχτηκε ότι η υγεία της πριγκίπισσας επηρέασε τα παιδιά τους, καθώς αποκάλυψε ότι ο Jacques και η Gabriella, έχουν πλέον σταματήσει να πηγαίνουν στο σχολείο και παρακολουθούν τα μαθήματά τους από το παλάτι.