Οι σταρ του Hollywood παρουσιάζουν τις νέες τάσεις στα μαλλιά
Κόσμος

Οι σταρ του Hollywood παρουσιάζουν τις νέες τάσεις στα μαλλιά

Οι σταρ του Hollywood παρουσιάζουν τις νέες τάσεις στα μαλλιά

Το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για αλλαγές και οι μεγάλες σταρ του Hollywood, Charlize Theron και Christina Aguilera είναι οι πρώτες που μας παροτρύνουν να αλλάξουμε είτε κούρεμα, είτε χρώμα στα μαλλιά μας.

Η Theron, που μας έχει δείξει πολλές φορές τη διάθεσή της για μεταμορφώσεις παντός είδους, είχε αποχωριστεί εδώ και καιρό τα μακριά ξανθά της μαλλιά και προχώρησε σε μια ριζική αλλαγή αφού έβαψε τα μαλλιά της σκούρα καστανά.

Πριν από λίγο διάστημα όμως έκανε μια ακόμη πιο τολμηρή αλλαγή, καθώς υιοθέτησε το νέο κούρεμα bowl cut και έγινε και πάλι ξανθιά.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο και εκκεντρικό κούρεμα και η αλήθεια είναι ότι ταιριάζει σε λίγες γυναίκες αλλά εκείνη το τόλμησε και μάλιστα έγινε τάση.

Ο συγκεκριμένος τύπος κουρέματος θυμίζει το εφέ που κάνουν τα μαλλιά όταν έχεις βάλει στο κεφάλι σου ένα μπολ και σε έχουν κουρέψει περιμετρικά, εξού και το όνομά του.

Η Christina Aguilera από την άλλη, δεν αποχωρίζεται τα μακριά μαλλιά της, αλλά τολμάει να αποχωριστεί το ξανθό για χάρη του… λευκού.

Η τραγουδίστρια δε δίστασε να κόψει και αφέλειες, που αποτελούν τάση για τα μαλλιά του χειμώνα.

Photos: Backgrid