ΗΠΑ: Αυτή είναι η πρώτη ταινία που θα προβληθεί στους κινηματογράφους
Κόσμος

ΗΠΑ: Αυτή είναι η πρώτη ταινία που θα προβληθεί στους κινηματογράφους

ΗΠΑ: Αυτή είναι η πρώτη ταινία που θα προβληθεί στους κινηματογράφους

Ποιος ηθοποιός κάνει ποδαρικό στις κινηματογραφικές αίθουσες μετά τον εγκλεισμό;

Στα πλαίσια της επιστροφής στην κανονικότητα και της έναρξης των κινηματογραφικών προβολών, ο Russell Crowe θα είναι ο ηθοποιός που θα κάνει ποδαρικό στις αίθουσες.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ η ταινία «Unhinged» στην οποία πρωταγωνιστεί, αν και θα έβγαινε στη μεγάλη οθόνη στις 4 Σεπτεμβρίου, τελικά αναμένεται να προβληθεί νωρίτερα και συγκεκριμένα την 1η Ιουλίου, ημερομηνία που σηματοδοτεί την επαναλειτουργία των σινεμά στις ΗΠΑ.

Ο CEO της Solstice Studios, Mark Gill δήλωσε ότι επειδή πρόκειται το 2021 να κυκλοφορήσουν πολλές ταινίες που καθυστέρησαν, η πρεμιέρα του Unhinged μεταφέρεται νωρίτερα.  «Έχουμε κάποια εύλογη πεποίθηση ότι οι κινηματογράφοι θα ανοίξουν, αλλά υπάρχει κίνδυνος. Εάν τα πράγματα πάνε στραβά και οι υπηρεσίες δημόσιας υγείας πρέπει να τους κλείσουν, θα το κάνουν» ανέφερε σε δηλώσεις του στο SkyNews.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για ένα θρίλερ με θέμα την οργή κατά την οδήγηση. Στην ταινία μία μητέρα αναστατώνει τον Russell Crowe κατά την οδήγηση και η οργή του στο δρόμο φτάνει στο αποκορύφωμα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσε η δημοσκόπηση της Solstice με δείγμα 1.000 θεατών που έδειξε τους περισσότερους να αντιδρούν θετικά στο άνοιγμα των κινηματογράφων και να εκφράζουν την επιθυμία τους να τους επισκεφτούν.