IQ 160: Με αφορμή τη σειρά του Star, σας αποκαλύπτουμε ποιοι χολιγουντιανοί αστέρες έχουν τον ψηλότερο δείκτη ευφυΐας
Κόσμος

IQ 160: Με αφορμή τη σειρά του Star, σας αποκαλύπτουμε ποιοι χολιγουντιανοί αστέρες έχουν τον ψηλότερο δείκτη ευφυΐας

IQ 160: Με αφορμή τη σειρά του Star, σας αποκαλύπτουμε ποιοι χολιγουντιανοί αστέρες έχουν τον ψηλότερο δείκτη ευφυΐας

Μπορεί η Σμαράγδα Καρύδη να μην έχει μετρήσει το δικό της IQ, η ηρωίδα που ενσαρκώνει όμως στην αστυκωμική σειρά του Star έχει IQ 160, ένα νούμερο αρκετά υψηλό που την κατατάσσει στους ευφυείς ανθρώπους.

Με αφορμή την πολύ επιτυχημένη σειρά του Star, αναζητήσαμε και βρήκαμε ποιοι χολιγουντιανοί αστέρες έχουν πολύ υψηλό δείκτη ευφυΐας. Κάποιοι μάλιστα ανήκουν μόλις στο 0,1% του παγκόσμιου πληθυσμού! Και θα εκπλαγείτε για το ποιοι βρίσκονται στην πρώτη τριάδα!

Rowan Atkinson — 178

Μόλις το 0,1% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει τόσο υψηλό IQ όσο ο Βρετανός κωμικός με το ιδιόρρυθμο χιούμορ.

Αποφοίτησε από δύο βρετανικά πανεπιστήμια, το ονομαστό της Οξφόρδης και του Νιουκάστλ με πτυχίο ηλεκτρολόγου μηχανολόγου προτού στραφεί στην υποκριτική και τη συλλογή του με πανάκριβα αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Lady Gaga — 166

February 27, 2022, Santa Monica, California, USA: LADY GAGA on blue carpet of the 28th Annual Screen Actors Guild Awards held at The Barker Hangar in Santa Monica. (Credit Image: © Prensa Internacional via ZUMA Press Wire)

Και όμως, η Gaga είναι από τους πιο ευφυείς ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας που όμως στα πρώτα της χρόνια δεν βοηθήθηκε καθόλου.

Η ίδια θυμάται ότι πέρασε πολύ δύσκολα στο Γυμνάσιο όπου ένιωθε παρεξηγημένη και μόνη.

Cindy Crawford — 154

Και όμως, ένα από τα πλέον περιζήτητα super models των 90s ανακαλύφθηκε ενώ σπούδαζε  χημικός μηχανικός στο πανεπιστήμιο. Υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο το 1984 και με τα λεφτά θέλησε να στηρίξει την ακαδημαϊκή της καριέρα, την οποία όμως παράτησε για το μόντελινγκ.

Ashton Kutcher — 160

Είναι ευρέως γνωστό ότι ο Kutcher έχει υψηλό IQ. Σπούδαζε άλλωστε Βιοχημεία πριν τα παρατήσει για την υποκριτική. Παρότι δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές του, έχει επιχειρηματικό δαιμόνιο και αγάπη για την τεχνολογία στην οποία έχει επενδύσει, όπως στο Skype αλλά και στο Airbnb.

Matt Damon — 160

Απόφοιτος του Χάρβαρντ είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και επιτυχημένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Του αρέσει ιδιαίτερα η θεατρική συγγραφή. Κάποτε έγραψε ένα θεατρικό τριών πράξεων αντί για μονόπρακτο ως εργασία πιστεύοντας ότι είναι εκτός θέματος που όμως βαθμολογήθηκε με Άριστα.

Lisa Kudrow — 154

Η λίγο χαζούλα, λίγο παράξενη Φοίβη από τα «Φιλαράκια» μόνο έτσι δεν είναι στην πραγματικότητα αφού είναι απόφοιτη του κολεγίου Vassar στην νευροεπιστήμη. Εργάστηκε για 8 χρόνια δίπλα στον πατέρα της, ειδικευμένο γιατρό για τους πονοκεφάλους κάνοντας ακόμα και έρευνα μαζί του, πριν στραφεί στην υποκριτική.

Ben Affleck — 154

Στην κατηγορία των genius ανήκει και ο σύζυγος της JLo που έχει έξι τιμητικά δοκτορά στις Τέχνες από το Brown και αποφοίτησε από το Rindge της Μασαχουσέτης.