James Gandolfini: Ο γιος του θα παίξει το ρόλο του Tony Soprano
Κόσμος

James Gandolfini: Ο γιος του θα παίξει το ρόλο του Tony Soprano

James Gandolfini: Ο γιος του θα παίξει το ρόλο του Tony Soprano

Ο παραγωγός ενός από τα πιο θρυλικά σήριαλ της αμερικανικής τηλεόρασης, των Sopranos, φαίνεται ότι βρήκε τον άνθρωπο που θέλει να ενσαρκώσει το ρόλο του Tony Soprano σε νεαρή ηλικία. Και δεν χρειάστηκε να πάει μακριά.

Ο γιος του αδικοχαμένου James Gandolfini, ο 19χρονος Michael Gandolfini ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του και θα είναι στο καστ της ταινίας που ετοιμάζεται.

https://www.instagram.com/p/Bm1_4UEh3BG/?utm_source=ig_web_copy_link

Το prequel των Sopranos είναι οικογενειακή υπόθεση

Ο Michael πέρασε από casting και τελικά πήρε το ρόλο του νεαρού Tony Soprano, του μαφιόζου που για δεκαετίες ενσάρκωσε με μεγάλη επιτυχία στη μικρή οθόνη ο πατέρας του.

Η ταινία που ετοιμάζει ο παραγωγός των Sopranos, David Chase και θα λέγεται “The Many Saints of Newark” είναι ένα prequel του τηλεοπτικού σήριαλ, όπως αναφέρει το περιοδικό Variety.

“Είναι μεγάλη τιμή να συνεχίσω την κληρονομιά του πατέρα μου καθώς θα πατήσω στα χνάρια του για να ενσαρκώσω το νεαρό Tony Soprano”, δήλωσε ο Michael στο Variety και στο Deadline.

Ο Michael είναι μεγαλωμένος μέσα στα χολιγουντιανά στούντιο όπου πέρναγε πολύ χρόνο ο πατέρας του όπως έχουμε δει και από αναρτήσεις του στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/BfPZTriBFVU/?utm_source=ig_web_copy_link

O James Gandolfini πέθανε ξαφνικά το 2013 από καρδιακή ανακοπή μόλις στα 51 του. Είχε βραβευτεί επανειλημμένα για το ρόλο του ως μαφιόζος στη σειρά του HBO “The Sopranos” που έκανε πρεμιέρα το 1999.