Jeff Bezos: Το ποσό “μαμούθ” που θα δώσει στην πρώην σύζυγό του για το διαζύγιο
Κόσμος

Jeff Bezos: Το ποσό “μαμούθ” που θα δώσει στην πρώην σύζυγό του για το διαζύγιο

Jeff Bezos: Το ποσό “μαμούθ” που θα δώσει στην πρώην σύζυγό του για το διαζύγιο

O Jeff Bezos χώρισε οριστικά και με τον νόμο με από την πρώην σύζυγό του, MacKenzie. Ο οικονομικός διακανονισμός του διαζυγίου τους έφερε στην MacKenzie αποζημίωση που έσπασε όλα τα ρεκόρ παγκοσμίως.

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο έγινε φτωχότερος κατά 35 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτό είναι το ποσό που θα δώσει στην πρώην σύζυγό του.

Το διαζύγιό τους έτσι έγινε το ακριβότερο στην ιστορία!

Μάλιστα ο ιδιοκτήτης της Amazon, θα δώσει το 4% των μετοχών του στην πρώην, πλέον, σύζυγό του.

Η ανάρτησή της στο Twitter

«Είμαι ευγνώμων που ολοκλήρωσα τη διαδικασία της λύσης του γάμου μου με τον Jeff, με στήριξη από τον έναν στον άλλον και όλους όσους μας πλησίασαν με ευγένεια και ανυπομονώ για την επόμενη φάση ως γονείς και φίλοι. Είμαι ευτυχής που του δίνω όλες τις μετοχές στη Washington Post και τη Blue Origin και το 75% των μετοχών μας στην Amazon μαζί με το δικαίωμα ψήφου για να στηρίξει τη συνεισφορά του με τους συνεργάτες σε αυτές της μεγάλες εταιρίες. (Είμαι) Ενθουσιασμένη για τα δικά μου σχέδια. Είμαι ευγνώμων για το παρελθόν και κοιτάω μπροστά γι’ αυτά που έρχονται».

Το tweet του Jeff Bezos

“Είμαι ευγνώμων σε όλους τους φίλους μου και την οικογένειά μου που μου έδωσαν κουράγιο και αγάπη. Σημαίνει περισσότερα από όσα μπορείτε να φανταστείτε. Η MacKenzie περισσότερο από όλους. Είμαι ευγνώμων για την υποστήριξή της και την καλοσύνη της σε αυτήν την διαδικασία και προσβλέπω στη νέα μας σχέση ως φίλοι και γονείς. Σε κάθε μας εργασία, οι ικανότητες της MacKenzie ήταν πασιφανείς. Υπήρξε υπέροχη σύντροφος, σύμμαχος και μητέρα. Είναι πανέξυπνη και αξιαγάπητη και είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα εξακολουθώ να μαθαίνω από αυτήν”.

Το ζευγάρι έχει τέσσερα παιδιά. Ήταν μαζί πριν ο Jeff ιδρύσει την Amazon το 1994, με τη MacKenzie να είναι μια από τις πρώτες υπαλλήλους της εταιρίας.

Το ζεύγος Bezos ανακοίνωσε τον περασμένο Ιανουάριο την απόφασή του να πάρει διαζύγιο.