Jessica Simpson: “Σκότωνα τον εαυτό μου με ποτό και χάπια”
Κόσμος

Jessica Simpson: “Σκότωνα τον εαυτό μου με ποτό και χάπια”

Jessica Simpson: “Σκότωνα τον εαυτό μου με ποτό και χάπια”

"Μου έγλυφε την πλάτη και άλλα πράγματα που ήταν εξαιρετικά άβολα", εξομολογήθηκε για τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε όταν ήταν παιδί

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή κάνει μέσω του βιβλίου που έγραψε η Jessica Simpson με τίτλο Open Book.

Μεταξύ άλλων, η διάσημη τραγουδίστρια αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά όταν ήταν μικρό κοριτσάκι.

Πριν από πέντε χρόνια, η Jessica είχε δεχτεί μία πρόταση να γράψει ένα βιβλίο κινήτρων με θέμα πώς να ζήσεις καλύτερα τη ζωή σου, ωστόσο ήξερε ότι δεν μπορούσε να το κάνει.

“Δεν αισθάνθηκα άνετα να μιλήσω για τον εαυτό μου με τρόπο που δεν ήταν τίμιος”, δήλωσε, προσθέτοντας: “Είμαι φρικτή ψεύτρα”.

Με την επερχόμενη δημοσίευση των απομνημονευμάτων της η τραγουδίστρια αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά όταν ήταν σε νεαρή ηλικία.

Ο  συναισθηματικός πόνος μαζί με άλλους παράγοντες την οδήγησαν να βρει παρηγοριά στο  αλκοόλ και στα χάπια, δύο εξαρτήσεις που έθεσαν τη ζωή της σε κίνδυνο.

“Σκότωνα τον εαυτό μου με το ποτό και τα χάπια”, γράφει στο βιβλίο της.

Η Jessica είναι νηφάλια από τον Νοέμβριο του 2017 και από τότε δεν είχε πιει γουλιά αλκοόλ.

“Η απομάκρυνση του αλκοόλ ήταν εύκολη”, ανέφερε, τονίζοντας ότι η θεραπεία ήταν το δύσκολο κομμάτι.

Όπως γράφει: “Με την δουλειά επέτρεψα στον εαυτό μου να αισθανθώ τα τραύματα που είχα περάσει”.

https://www.instagram.com/p/B5tY8bcATa0/

Η σεξουαλική κακοποίηση σε ηλικία έξι ετών

Παράλληλα, αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη σεξουαλική κακοποίηση, αναφέροντας ότι σε ηλικία 6 ετών μοιράστηκε ένα κρεβάτι με την κόρη ενός οικογενειακού φίλου.

“Θα ξεκινούσε με το γλύψιμο της πλάτης μου και μετά θα πήγαινε σε πράγματα που ήταν εξαιρετικά άβολα”, αναφέρεται στο βιβλίο της.

“Ήθελα να πω στους γονείς μου”, γράφει στα απομνημονεύματά της, υπογραμμίζοντας: “Ήμουν το θύμα, αλλά κατά κάποιο τρόπο ένιωσα λάθος”.

https://www.instagram.com/p/BxYf0ZHDs3q/

Όταν ήταν 12 ετών το είπε στους γονείς της, Tina και Jo Simpson, ενώ ήταν σε ταξίδι με αυτοκίνητο.

Η μητέρα της χτύπησε το χέρι του πατέρα της και του φώναξε: “Σας είπα ότι συμβαίνει κάτι”.

Παράλληλα, αναφέρεται και σε άλλες σημαντικές στιγμές της ζωής της και μέσω του βιβλίου της ελπίζει ότι θα βοηθήσει και άλλους ανθρώπους.

“Είναι ένα μακρύ και σκληρό συναισθηματικό ταξίδι”, τόνισε, προσθέτοντας: “Αφορά την καθαρή ευτυχία και την εκπλήρωση και αποδοχή του εαυτού μου. Έχω χρησιμοποιήσει τον πόνο μου και την μεταμόρφωσα σε κάτι που μπορεί να είναι όμορφο και ελπίζω να εμπνέει τους ανθρώπους”.