Kanye West: Απειλεί να βγάλει τα «άπλυτα» των Kardashians στη φόρα
Κόσμος

Kanye West: Απειλεί να βγάλει τα «άπλυτα» των Kardashians στη φόρα

Kanye West: Απειλεί να βγάλει τα «άπλυτα» των Kardashians στη φόρα

Σε «τεντωμένο σχοινί» οι σχέσεις του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού

Έτοιμος να ξεμπροστιάσει τα μυστικά της οικογένειας Kardashians δηλώνει ο Kanye West σε περίπτωση που η Kim επιχειρήσει να τον «βάλει στη θέση του» ή να τον κλείσει σε κάποιο ψυχιατρείο.

Σύμφωνα με τη βρετανική The Sun, πηγή του στενού περιβάλλοντος του ράπερ υποστήριξε ότι ο Kanye έχει απειλήσει τη σύζυγό του ότι σε περίπτωση που τα πράγματα πάρουν άσχημη τροπή έχει σκοπό να δείξει στον κόσμο το πραγματικό της πρόσωπο σε live streaming στο Twitter.

Πρόσφατα, ο West – που πάσχει από διπολική διαταραχή – προκάλεσε ταραχή στα οικεία του πρόσωπα μετά τον νευρικό κλονισμό που υπέστη σε προεκλογική συγκέντρωση στη Νότια Καρολίνα στο πλαίσιο της εκστρατείας του για την προεδρία, με την Kim και τη μητέρα της να επιχειρούν στη συνέχεια να τον βάλουν σε κάποιο ίδρυμα ώστε να τον παρακολουθήσει ειδικός. Τουλάχιστον, αυτή είναι η πλευρά του 43χρονου σύμφωνα με τα λεγόμενά του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ο πληροφοριοδότης της Sun αναφέρει: “Συμπεριφέρεται εξαιρετικά παρανοϊκά και είναι πεπεισμένος ότι η Kim και η Kris του την έχουν «φυλαγμένη». Δεν δίστασε να απειλήσει την Kim ότι άπαξ και προσπαθήσει να του «τη φέρει», ο κόσμος θα μάθει όλα τα άπλυτά της. Αλλά μοναδική έγνοια της Kim σε αυτή τη φάση είναι να βοηθήσει τον Kanye και να προστατεύσει τα παιδιά της. Ανησυχεί πολύ”.

Σε ένα αμήχανο ρεσιτάλ αποκαλύψεων ο ράπερ έγραψε στο Twitter ότι εδώ και καιρό προσπαθεί να πάρει διαζύγιο από την Kim και συνέκρινε μάλιστα τη ζωή του με την ταινία τρόμου Get Out.