Καταρρέει η οικογένεια Gucci: 35χρονη κληρονόμος κατηγορεί τον πατριό της για σεξουαλική κακοποίηση
Κόσμος

Καταρρέει η οικογένεια Gucci: 35χρονη κληρονόμος κατηγορεί τον πατριό της για σεξουαλική κακοποίηση

Καταρρέει η οικογένεια Gucci: 35χρονη κληρονόμος κατηγορεί τον πατριό της για σεξουαλική κακοποίηση

Μητέρα και γιαγιά συγκάλυπταν το έγκλημα στον βωμό της φήμης

Τη δύναμη να σταθεί στα πόδια της αλλά και να δημοσιεύσει τα όσα βίωνε στην παιδική της ηλικία, βρήκε η 35χρονη εγγονή του Aldo Gucci (μεγαλύτερου γιου του ιδρυτή της Gucci, Guccio Gucci).

Μιλώντας μπροστά στην κάμερα η Alexandra Zarini καταγγέλλει την οικογένειά της για το ειδεχθέστερο των εγκλημάτων: τη σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

Συγκεκριμένα η Alexandra υπέβαλε μήνυση αυτή την εβδομάδα στο Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνιας, και ισχυρίζεται ότι ο πατριός της, Joseph Ruffalo, την κακοποιούσε σεξουαλικά από την ηλικία των 6 ετών. Παράλληλα κατηγορεί τόσο τη μητέρα της Patricia Gucci όσο και τη γιαγιά της Bruna Palombo για πλήρη γνώση των όσων βίωνε και προσπάθεια συγκάλυψης.

Μάλιστα υποστηρίζει ότι οι γυναίκες της οικογένειας δεν ήθελαν να ρισκάρουν ένα σκάνδαλο που θα έριχνε τις πωλήσεις του Οίκου Gucci και θα αμαύρωνε τη φήμη του.

«Το όνομά μου είναι Αλεξάνδρα Ζαρίνι. Καταθέτω μήνυση κατά του θετού μου πατέρα, κατά της μητέρας, της γιαγιάς και άλλων, γιατί κακοποιήθηκα σεξουαλικά από τον πατριό μου, από την ηλικία των 6 ετών». Με αυτά τα λόγια ξεκινάει το βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και μέσα στο οποίο αποκαλύπτεται το κρυφό οικογενειακό μυστικό που τη στιγμάτισε.

Η απάντηση της μητέρας της

Η μητέρα της δήλωσε σχετικά στη New York Times: «Λυπάμαι βαθιά για τον πόνο που προκάλεσε ο Ruffalo στην Alexandra. Αυτό που της έκανε είναι ασυγχώρητο και όταν μου αποκάλυψε τα πάντα στο γραφείο του οικογενειακού μας γιατρού στο Λονδίνο, τον Σεπτέμβριο του 2007, ένιωσα συντετριμμένη. Αμέσως ξεκίνησα τις διαδικασίες του διαζυγίου και τις προσπάθειες να επουλωθούν οι πληγές της οικογένειάς μου μέσω ψυχολογικών συμβουλευτικών υπηρεσιών. Συντετριμμένη αισθάνομαι όμως και από τους ισχυρισμούς που διατύπωσε (η Alexandra) για εμένα και τη γιαγιά της, που είναι τελείως αναληθείς».

Η δήλωση του δικηγόρου

O δικηγόρος του Ruffalo τόνισε με τη σειρά του ότι ο πελάτης του αρνείται κατηγορηματικά τα όσα υποστηρίζει η 35χρονη ενώ δήλωσε: «Το διάστημα που ήταν παντρεμένος με τη μητέρα της Alexandra, ο κ. Ruffalo και η σύζυγός του ανησυχούσαν πολύ για την ψυχολογική κατάσταση της κοπέλας και είχαν λάβει μέτρα για να αντιμετωπίσουν την αστάθεια που εμφάνιζε. Προφανώς, οι προσπάθειές τους απέτυχαν».

Έχοντας πλήρη συναίσθηση ότι η αποκάλυψη του συγκεκριμένου εγκλήματος θα οδηγήσει στην αποκλήρωσή της, η Alexandra εξομολογείται στη Times: «Δεν με νοιάζει. Απλώς θέλω να το σταματήσω… Απλώς δεν θέλω να συμβεί σε κανέναν, όπως για παράδειγμα στο παιδί μου ή σε οποιοδήποτε άλλο παιδί».