Kate Winslet: Αποκαλύπτει ότι έχει μετανιώσει για δύο κινηματογραφικές συνεργασίες
Κόσμος

Kate Winslet: Αποκαλύπτει ότι έχει μετανιώσει για δύο κινηματογραφικές συνεργασίες

Kate Winslet: Αποκαλύπτει ότι έχει μετανιώσει για δύο κινηματογραφικές συνεργασίες

Μιλάει δημόσια με ονόματα!

To 2011 η Kate Winslet συνεργάστηκε με τον Roman Polanski στην ταινία «Ο Θεός της σφαγής», ενώ πριν από 3 χρόνια συναντήθηκε κινηματογραφικά με τον Woody Allen στην ταινία Wonder Wheel.

Μετά την έναρξη του κινήματος #MeToo, ο Allen κατηγορήθηκε από την πρώην σύζυγό του, Mia Farrow, ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά τη θετή τους κόρη, Dylan, ενώ ο Polandki έχει καταδικαστεί για βιασμό 13χρονου κοριτσιού το 1977.

H 44χρονη ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στο Vanity Fair και αποκάλυψε ότι έχει μετανιώσει γι’αυτές τις συνεργασίες. «Τι στο @#%#^$ έκανα και δούλεψα με τον Woody Allen και τον Roman Polanski;», είπε και συνέχισε: «Είναι απίστευτο για μένα τώρα πώς αυτοί οι άντρες έμειναν σε τόσο υψηλά στάνταρντ, τόσο ευρέως αποδεκτοί και για τόσο πολύ καιρό στη βιομηχανία του κινηματογράφου.

Γ@#$#%$το είναι τόσο ντροπιαστικό. Και πρέπει να αναλάβω την ευθύνη για το γεγονός ότι δούλεψα και με τους δύο. Δεν μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Έχω τύψεις γι αυτό αλλά τι μένει, αν δεν είμαστε σε θέση να είμαστε ειλικρινείς για όλα αυτά;».

Τα σχόλια της Kate Winslet προέκυψαν ύστερα από μία σχετική με το κίνημα #MeToo ερώτηση. «Επειδή η ζωή είναι σύντομη και θα ήθελα να κάνω το καλύτερο δυνατό θέτοντας το καλό παράδειγμα για τις νεότερες γυναίκες. Τους παραδίδουμε έναν πολύ γαμ@#%#%$ο κόσμο, οπότε θα ήθελα να κάνω το δικό μου κομμάτι με τη δέουσα ακεραιότητα»,