Katy Perry: Ολόγυμνη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη τραγουδά για μαργαρίτες!
Κόσμος

Katy Perry: Ολόγυμνη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη τραγουδά για μαργαρίτες!

Katy Perry: Ολόγυμνη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη τραγουδά για μαργαρίτες!

Η τραγουδίστρια όπως δεν την έχετε ξαναδεί

Δυναμικά επιστρέφει η Katy Perry με το νέο της single Daisies προάγγελο του πολυαναμενόμενου πέμπτου της δίσκου.

Βέβαια, η χαρά των φαν της δεν περιορίστηκε μόνο στη νέα της δουλειά αφού η τραγουδίστρια επιφύλαξε μια έκπληξη στο φιλοθεάμον κοινό.

Τον εαυτό της ολόγυμνο σε πρώτο πλάνο με ολοστρόγγυλη κοιλίτσα να τραγουδά νωχελικά σε ένα ομολογουμένως μποέμ σκηνικό.

Στο τρίλεπτο βίντεο κλιπ η Katy φόρεσε ένα λινό φόρεμα για να ταιριάξει στην ρομαντική αισθητική του σεναρίου και λίγο αργότερα γδύθηκε εντελώς, χαρίζοντας μοναδική “θέα” στους θαυμαστές της, τις καμπύλες της και τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Η ερμηνεύτρια μέσα από την ανατρεπτική της παρουσία στο βίντεο κλιπ του κομματιού έστειλε ένα δυνατό μήνυμα αυτοπεποίθησης προς όλες τις γυναίκες με κύρια ιδέα την αποδοχή του σώματός τους σε όλες τις φάσεις της ζωής τους.

Με φόντο ένα καταπράσινο τοπίο γεμάτο μαργαρίτες και τα κρυστάλλινα νερά ενός καταρράκτη η Perry τραγούδησε τη νέα της επιτυχία και αμέσως προκάλεσε αίσθηση στο κοινό.

Ήταν Μάρτιος ακόμα, όταν η τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος από τον αρραβωνιαστικό της Orlando Bloom μέσα από ακόμα ένα ευφάνταστο  βίντεο κλιπ για το τραγούδι Never Worn White, στο οποίο έδειξε για για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Πηγή: Daily Mail