Kim Kardashian: Εγκατέλειψε το σπίτι της εξαιτίας της φωτιάς
Κόσμος

Kim Kardashian: Εγκατέλειψε το σπίτι της εξαιτίας της φωτιάς

Kim Kardashian: Εγκατέλειψε το σπίτι της εξαιτίας της φωτιάς

Η Kim Kardashian υποχρεώθηκε να εκκενώσει το σπίτι της στην California καθώς οι φλόγες πλησιάζουν απειλητικά. Η μεγάλη φωτιά που κατακαίει την πολιτεία φαίνεται ότι απειλεί και τη γνωστή τηλεπερσόνα, η οποία είδε τις φλόγες από το ιδιωτικό της αεροπλάνο καθώς προσγειωνόταν. Η Kardashian πήρε τα παιδιά της και ό,τι άλλο χρειαζόταν και έφυγε.

“Προσευχηθείτε για την Calabasas”, έγραψε στο  Instagram. “Μόλις προσγειώθηκα σπίτι και είχα μόλις 1 ώρα για να πακετάρω και να εκκενώσω το σπίτι μας. Προσεύχομαι όλοι να είναι ασφαλείς”, έγραψε.

https://www.instagram.com/p/Bp9dZChhFsq/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Kardashian μοιράστηκε με τους followers και βίντεο με τους πυροσβέστες και την αστυνομία εν ώρα καθήκοντος. “Οι πυροσβέστες φτάνουν. Σας ευχαριστούμε για όλα όσα κάνετε”. Επίσης ανάρτησε βίντεο όπου φεύγει από το σπίτι της ενώ ακούγονται και τα παιδιά της μέσα στο αυτοκίνητο. “Εκκενώνουν τους πάντες από τα σπίτια τους”, λέει καθώς απομακρύνεται και εκείνη από τη φωτιά.

Καταστροφικές οι πυρκαγιές στην Καλιφόρνια

Η φωτιά στις ΗΠΑ παίρνει τεράστιες διαστάσεις. Σύμφωνα με τις αρχές το συνολικό μήκος του μετώπου ανέρχεται στα 285 χιλιόμετρα, ενώ το έργο της Πυροσβεστικής υπηρεσίες και των εθελοντών δυσκολεύει πάρα πολύ το φαινόμενο των ισχυρών ανέμων που αναμένεται να φτάσουν ακόμα και τα 70 μίλια την ώρα.

Ως αργά το βράδυ, ώρα Ελλάδος, είχαν εγκαταλείψει τα σπίτια τους σχεδόν 30.000 άνθρωποι, ενώ οι αρχές ανακοίνωναν ότι βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο 17.000 σπίτια τα οποία προφανώς πρέπει να εκκενωθούν.