Kim Kardashian: Γιατί πιστεύει ότι ο γιος της είναι μετενσάρκωση του πατέρα της;
Κόσμος

Kim Kardashian: Γιατί πιστεύει ότι ο γιος της είναι μετενσάρκωση του πατέρα της;

Kim Kardashian: Γιατί πιστεύει ότι ο γιος της είναι μετενσάρκωση του πατέρα της;

Όλα ξεκίνησαν από ένα μέντιουμ!

Όλοι έχουμε τις μεταφυσικές ανησυχίες μας, ακόμα και η Kim Kardashian!

Η διάσημη τηλεπερσόνα παραχώρησε συνέντευξη στο site του E! News και αποκάλυψε πως ο γιος της είναι, όπως δείχνουν τα πράγματα, μετενσάρκωση του αείμνηστου πατέρα της Robert Kardashian.

Διηγήθηκε ένα περιστατικό από την εποχή που ήταν έγκυος στον γιο της η παρένθετη γυναίκα που είχαν επιλέξει με τον Kanye, κατά το οποίο ένα μέντιουμ στο Μπαλί την πλησίασε και της αποκάλυψε ότι το μωρό που θα γεννηθεί θα είναι η μετενσάρκωση του μακαρίτη μεγαλοδικηγόρου!.

“Δεν είχε ιδέα, ότι περίμενα παιδί. Κανείς δεν το ήξερε. Κανένας από το προσωπικό μου, δεν είχε γνώση ότι είχα βρει μια παρένθετη μητέρα να γεννήσει το γιο μου”.

Στη συνέχεια ανέφερε και άλλες περιπτώσεις που την έπεισαν ότι μέσα στον μικρό Psalm ζει το πνεύμα του παππού του:

“Υπήρξε μια φορά που η νταντά έπρεπε να πάει σε ένα baby shower, αλλά εγώ τη χρειαζόμουν οπωσδήποτε. Τότε της είπα να πάρει μαζί της και τον γιο μου, εάν δεν υπήρχε πρόβλημα. Τον πήγε, λοιπόν, στο πάρτυ και μια γυναίκα πήγε και την ρώτησε αν είναι ο γιος της. Όταν εκείνη αρνήθηκε, η γυναίκα την παρακάλεσε να μου μεταφέρει πως μέσα από το γιο μου έχει μετενσαρκωθεί ένα μέλος της οικογένειάς μου.

Αυτά άκουσε η Kim και άρχισε να έχει δεύτερες σκέψεις για την μετενσάρκωση, αρχίζοντας σιγά σιγά να πιστεύει ότι θα μπορούσε να είναι υπαρκτή.

Ακόμα και η οικογένειά της έχει επηρεαστεί από τα λεγόμενα των μυστήριων γυναικών και τον έχουν στα όπα-όπα, αφού στα μάτια του δεν βλέπουν μόνο την παιδική του αθωότητα, αλλά και τον πεθαμένο Kardashian!