Kourtney Kardashian: Η «καυτή» πόζα με τον νέο της σύντροφο και το «ακατάλληλο» Scrabble για τα γενέθλιά της
Κόσμος

Kourtney Kardashian: Η «καυτή» πόζα με τον νέο της σύντροφο και το «ακατάλληλο» Scrabble για τα γενέθλιά της

Kourtney Kardashian: Η «καυτή» πόζα με τον νέο της σύντροφο και το «ακατάλληλο» Scrabble για τα γενέθλιά της

Κι ας μην το αντέχει ο πρώην της!

Σε πολυτελές resort στη Utah -που κοστολογεί κάθε σουίτα με 12.000 δολάρια τη βραδιά- πήγε την 42χρονη Kourtney Kardashian ο νέος της αγαπημένος, Travis Barker, με αφορμή τα γενέθλιά της.

Το ζευγάρι έζησε ερωτικές στιγμές και αυτό φάνηκε από την «καυτή» φωτογραφία που ανέβασε η ίδια η Kardashian, η οποία απεικονίζεται να έχει καβαλήσει τον σύντροφό της και να τον φιλάει με πάθος φορώντας ένα τολμηρό μπικίνι.

Μάλιστα έγραψε χαρακτηριστικά «ακριβώς όπως ο παράδεισος».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Η Kardashian δεν συνηθίζει να ανεβάζει τους συντρόφους της στο Instagram. Με τον Barker όμως φαίνεται ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά αφού προτού γίνουν ζευγάρι ήταν πολλά χρόνια φίλοι.

Οι δυο τους έκαναν road trip μέχρι τη Utah με πολυτελές μίνι πούλμαν και φαίνεται ότι ακόμα και τα παιχνίδια που έπαιξαν, όπως το Scrabble είχαν ερωτικό περιεχόμενο.

Τόσο η ίδια όσο και ο Barker ανέβασαν stories με τα γράμματα του παιχνιδιού να σχηματίζουν λέξεις όπως «οργασμός» και «πρώην».

Αντιδρά ο Scott Disick

Tο πόσο σοβαρή είναι η σχέση της Kourtney αντανακλάται ίσως και στις αντιδράσεις του πρώην της και πατέρα των παιδιών της, Scott Disick.

Ο επί δέκα χρόνια σύντροφός της φέρεται σύμφωνα με το People να ζηλεύει αλλά και να μην μπορεί να δεχτεί τον νέο έρωτα της πρώην του, καθώς ελπίζει ότι μια μέρα θα καταλήξουν μαζί παρότι έχουν χωρίσει από το 2015.

Στο μεσοδιάστημα, ο 37χρονος star του ριάλιτι KWTK φρόντισε να κάνει μακροχρόνιες σχέσεις με πολύ νεότερες γόνους γνωστών οικογενειών, όπως τη Sofia Richie και τώρα την 19χρονη Amelia Hamlin, σχέσεις μάλλον επί τούτου καταδικασμένες να μην προχωρήσουν σε κάτι παραπάνω από πλευράς του.

O Disick σύμφωνα με το περιοδικό θεωρούσε ότι οι σχέσεις μέχρι τώρα της Kourtney δεν ήταν ποτέ σοβαρές αλλά επιφανειακές. «Με τον Travis είναι διαφορετικά» αναφέρει άτομο από το περιβάλλον του.