Kylie Jenner: Αυτή είναι η διατροφή της για καλλίγραμμο σώμα
Κόσμος

Kylie Jenner: Αυτή είναι η διατροφή της για καλλίγραμμο σώμα

Kylie Jenner: Αυτή είναι η διατροφή της για καλλίγραμμο σώμα

Ένα από τα μυστικά της ο...ζωμός από κόκαλα!

Πολλές θα ήθελαν το χυμώδες σώμα της Kylie Jenner, αλλά πιστεύουν πως είναι ακατόρθωτο μιας και δεν έχουν το δικό της γυμναστή και διατροφολόγο.

Η Kylie όμως, αγαπά τις θαυμάστριές της και δουλεύει για αυτές, αφού έδωσε αναλυτικά το διατροφικό της πλάνο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο youtube του Harper΄s Bazaar.

Ούτε η Jenner φαίνεται πως μπορεί να “κόψει” τις λιχουδιές που όλοι λιγουρευόμαστε, γιατί πολύ απλά η πείνα της την κάνει έξω φρενών.

Η μέρα της ξεκινά με ένα ποτήρι χυμό από σέλερι ή με ζωμό από κόκαλα…
Ναι καλά ακούσατε, αφού είναι οπαδός του νέου διαιτητικού trend που υποστηρίζει πως ο ζωμός από κόκαλα είναι πολύ ευεργετικός για την υγεία και βοηθά στο αδυνάτισμα.

Η Kylie παραδέχτηκε πως δεν της αρέσει να τρώει τα ίδια φαγητά συνεχώς, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε τη μεγάλη αγάπη της κόρης της, Stormi, για τα bagel.

Η μικρή τα λαχταρά τόσο πολύ που τα βλέπει και στον ύπνο της, αφού πρόσφατα ξύπνησε απότομα και το πρώτο πράγμα που ζήτησε ήταν ένα bagel!

Οι δυο τους απολαμβάνουν μαζί το πρωινό τους, το οποίο περιλαμβάνει φρούτα, μπέικον από γαλοπούλα και φυσικά πολλά bagel, χωρίς ίχνος όμως ξηρών καρπών, αφού η μικρή Stormi είναι αλλεργική.

Τέλος, δε δίστασε να εκμυστηρευτεί και την “αμαρτία” της… Ότι δηλαδή σε ιδιαίτερες περιστάσεις περίοπτη θέση στο μεσημεριανό τραπέζι έχουν τα cheeseburgers!

Δείτε όλη τη συνέντευξη εδώ: