Lily Collins: Ποια είναι η Emily του Netflix που απέκτησε μεγαλύτερη φήμη και από τον πατέρα της, Phil Collins;
Κόσμος

Lily Collins: Ποια είναι η Emily του Netflix που απέκτησε μεγαλύτερη φήμη και από τον πατέρα της, Phil Collins;

Lily Collins: Ποια είναι η Emily του Netflix που απέκτησε μεγαλύτερη φήμη και από τον πατέρα της, Phil Collins;

Η 31χρονη ηθοποιός είναι το νέο talk of the town

Lily Collins: Ένα χαριτωμένο «μουτράκι», μελαχρινή, petite (είναι 1,62), λεπτεπίλεπτη που όμως σηκώνει στους ώμους της ένα μεγάλο όνομα, αυτό του εμβληματικού τραγουδιστή και τραγουδοποιού Phil Collins.

Και όμως, η γεννημένη το 1989 Βρετανίδα είναι μία από τις κορυφαίες και πλέον περιζήτητες ηθοποιούς και έχει ξεπεράσει σε φήμη τον πατέρα της.

Αφού κατέκτησε τον κόσμο του σινεμά, το 2020 φαίνεται πως είναι η χρονιά της, αφού έγινε η ηρωίδα της νέας σειρά του Darren Star στο Netflix, Emily in Paris.

Ο άνθρωπος που απογείωσε την καριέρα της Sarah Jessica Parker με το Sex and the City, δημιούργησε άλλη μια ηρωίδα που ταυτίζονται μαζί της εκατομμύρια κορίτσια υποδυόμενη την Αμερικανίδα που ζει στο Παρίσι και ανακαλύπτει τις ομορφιές και τις αναποδιές της γαλλικής πρωτεύουσας.

https://www.instagram.com/tv/CFM4egFpTqh/

Ο αρραβώνας με τον γιο γνωστού ηθοποιού

Η Collins όμως φαίνεται ότι κατακτά και την προσωπική ευτυχία. Τον Σεπτέμβριο αποκάλυψε  στο Instagram ότι αρραβωνιάστηκε τον Charlie McDowell.

Πρόκειται για τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη του The One I Love με την Elisabeth Moss και Mark Duplass αλλά και γιο του Βρετανού ηθοποιού Malcolm McDowell και της Αμερικανίδας ηθοποιού, Mary Steenburgen.

Στην ταινία που ετοιμάζει μάλιστα θα πρωταγωνιστήσει η Collins, o Bill Skarsgård και ο Christoph Waltz.

Η πρόταση γάμου έγινε σε road trip που έκαναν και μάλιστα όπως είπε η Collins το δαχτυλίδι ήταν ακριβώς αυτό που ονειρευόταν γιατί ο σύντροφός της την ξέρει πολύ καλά.

https://www.instagram.com/p/CFkMyNVpOcI/

https://www.instagram.com/p/CFkbIkVpyM9/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Collins έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον σκύλο της, Red που τον υιοθέτησε από καταφύγιο και φαίνεται ότι τα πάει πολύ καλά και με τον μέλλοντα σύζυγό της.

https://www.instagram.com/p/B_nw-FYpplO/

https://www.instagram.com/p/CF2ilSZn3lc/

Η ταραχώδης σχέση με τον πατέρα της

Η Lily είναι ένα από τα 5 παιδιά του Phil Collins. Για την ακρίβεια είναι το μεσαίο.

Το 2017 δημοσίευσε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό γράμμα προς εκείνον όπου έγραψε ότι τον συγχωρεί που δεν υπήρξε ο πατέρας που περίμενε.

Η Collins έχει δηλώσει ότι οι πιο βαθιές της ανασφάλειες προέρχονται από τα θέματα που είχε με τον πατέρα της, συμπεριλαμβανομένης και της ανορεξίας στην εφηβική της ηλικία.

Η σχέση τους είναι πολύ καλύτερη πλέον και η ίδια έχει ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία όπου μιλά με τα καλύτερα λόγια για εκείνον και το πάθος που της μεταλαμπάδευσε για τη δημιουργία.

https://www.instagram.com/p/CBtFQXiJ2k4/

https://www.instagram.com/p/B79Q31zJ1vS/

Οι μεγάλες της αδυναμίες όμως είναι ο μικρότερος ετεροθαλής αδελφός της Nick (από την τρίτη σύζυγο του πατέρα της) και φυσικά η μητέρα της, Jill, που είναι το στήριγμά της.

https://www.instagram.com/p/BxXwBrWnLDq/?

Έχει συνολικά 4 ετεροθαλή αδέλφια, δύο μεγαλύτερα (την υιοθετημένη κόρη του Collins και έναν γιο από τον πρώτο του γάμο) και δύο μικρότερα από τον τρίτο του γάμο.

https://www.instagram.com/p/Bwh0hUdnEvs/