Malia Obama: Τι έκανε η “άτακτη” κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ;
Κόσμος

Malia Obama: Τι έκανε η “άτακτη” κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ;

Malia Obama: Τι έκανε η “άτακτη” κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ;

Η Malia Obama απόλαυσε μία μίνι απόδραση στο Μαϊάμι με φίλες, ήπιε και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τι πιο “φυσιολογικό” θα αναρωτηθεί κανείς για ένα νεαρό κορίτσι. Το πρόβλημα είναι ότι η Malia Obama δεν είναι μια κοινή θνητή αλλά κόρη πρώην προέδρου που θεωρητικά αποτελεί πρότυπο για άλλους νέους.

Η 20χρονη νεαρή, η οποία σπουδάζει στο Χάρβαρντ, όπως φαίνεται στην φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω και που δημοσιεύθηκε σε εφημερίδες, πίνει, τη στιγμή που το αλκοόλ επιτρέπεται από 21 ετών και πάνω στην Αμερική.

https://twitter.com/zoevaldes/status/1097247508730994688

Οι φωτογραφίες της ενθάρρυναν τους οπαδούς του Ντόναλντ Τραμπ να κατηγορήσουν την πρώην Πρώτη κόρη ότι παραβίασε τον νόμο ως «προνομιούχα». «Ζώντας όπως το 1%; Πίνοντας σε ηλικία που δεν επιτρέπεται;» ήταν ένα από τα σχόλια που δημοσιεύθηκαν, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Guardian».

Τι είπαν οι άλλες… Πρώτες κόρες;

Το «σκάνδαλο» όπως χαρακτηρίστηκε συσπείρωσε τις πρώην Πρώτες κόρες απ΄ όλες τις κομματικές παρατάξεις. «H Malia Obama είναι ιδιώτης πολίτης» έγραψε στο Twitter, η Chelsea Clinton, κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Bill Clinton και της πρώην υπουργού Εξωτερικών, Hilary Clinton. «Καμία στιγμή της ζωής της δεν θα πρέπει να αποτελέσει το clickbait οποιουδήποτε» σημείωσε.

Η Jenna Bush Hager, κόρη του πρώην προέδρου, George Bush συμφώνησε: «Μην κάνετε κλικ σε ανόητες ιστορίες και ας επιτρέψουμε ιδιωτικότητα στη Malia».

Μία “φωνή” μόνο έλειπε, της Ivanka Trump. Το 2017 υπερασπίστηκε τη μεγαλύτερη κόρη των Obama μετά από δημοσίευση βίντεο στο Instagram στην οποία εμφανίστηκε να φυσά δαχτυλίδια καπνού. «Η Malia Obama πρέπει να έχει την ίδια ιδιωτικότητα με τους συμμαθητές της» είχε αναφέρει η κόρη του νυν πρόεδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. «Είναι μια νεαρή ενήλικη, ιδιώτης πολίτης». Αυτή τη φορά, παρέμεινε σιωπηλή!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ