Mariah Carey: Λατρεύει τα Χριστούγεννα γιατί σαν παιδί δεν τα χάρηκε ποτέ
Κόσμος

Mariah Carey: Λατρεύει τα Χριστούγεννα γιατί σαν παιδί δεν τα χάρηκε ποτέ

Mariah Carey: Λατρεύει τα Χριστούγεννα γιατί σαν παιδί δεν τα χάρηκε ποτέ

«Πάντα αυτά τα δυσλειτουργικά μέλη της οικογένειάς μου ερχόντουσαν και τα διέλυαν όλα...»

Τα Χριστούγεννα που δεν έζησε σαν παιδί προσπαθεί να αναπληρώσει ούσα ενήλικη η Mariah Carey, σύμφωνα με τα όσα είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε για το περιοδικό Elle.

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια, που έχει ταυτιστεί με τη γιορτή των Χριστουγέννων χάρη στη  διαχρονική επιτυχία της All I Want For Christmas Is You, εξομολογήθηκε ότι η αγάπη της για τις γιορτές έρχεται από την τεράστια λαχτάρα που είχε σαν παιδί να τις περάσει τέλεια με την οικογένειά της, κάτι που ποτέ δεν συνέβαινε.

«Πιστεύω ότι είναι απλά η λαχτάρα που είχα ως παιδί, που ήθελα πάντα τα πράγματα να είναι τέλεια στις διακοπές των Χριστουγέννων και ποτέ δεν ήταν. Κάποιος χαλούσε πάντα τη στιγμή, πάντα αυτά τα δυσλειτουργικά μέλη της οικογένειας που ερχόντουσαν και τα διέλυαν όλα. Έδωσα υπόσχεση στον εαυτό μου ότι δεν θα επιτρέψω να μου συμβαίνει αυτό πια», είπε.

Τα ονειρεμένα Χριστούγεννα που πάντα λαχταρούσε ήρθαν, όπως αποκάλυψε, μετά το 1997 και τον χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της, Tommy Mottola. Μαζί με τα παιδιά της που απέκτησε με τον επίσης πρώην σύζυγο, Nick Cannon, ζει κάθε χρονιά παραμυθένιες γιορτές κάνοντας τις πιο διασκεδαστικές δραστηριότητες.

«Πηγαίνω σε ένα χιονισμένο μέρος. Έχει ελάφια. Δεν το φαντάζομαι αυτό. Ο Άγιος Βασίλης έρχεται και αράζει με τα παιδιά. Και ακόμα και να μην είχα παιδιά, θα το έκανα αυτό», ανέφερε στη συνέντευξή της.

Η Carey έχει μιλήσει ανοιχτά για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια μέσα από το βιβλίο της The Meaning of Mariah Carey εξιστορώντας τις εφιαλτικές στιγμές ενδοοικογενειακής βίας που έζησε ως παιδί που την οδήγησαν να κόψει κάθε δεσμό μαζί τους μόλις κατάφερε να φύγει από το άρρωστο εκείνο περιβάλλον.