Meghan Markle: Mε αυτόν τον τρόπο συνέβαλε στη συγγραφή του βιβλίου Finding Freedom
Κόσμος

Meghan Markle: Mε αυτόν τον τρόπο συνέβαλε στη συγγραφή του βιβλίου Finding Freedom

Meghan Markle: Mε αυτόν τον τρόπο συνέβαλε στη συγγραφή του βιβλίου Finding Freedom

Το αποκάλυψε στη δίκη εναντίον της Mail On Sunday

Τον περασμένο Αύγουστο κυκλοφόρησε το βιβλίο του Omid Scobbie και της Carolyn Durand με τίτλο “Finding Freedom” ενώ οι φήμες για συμμετοχή της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry στη συγγραφή της βιογραφίας να οργιάζουν.

Οι συγγραφείς έσπευσαν να διαψεύσουν την όποια συμβολή του πρώην βασιλικού ζεύγους στη δημιουργία του βιβλίου, ωστόσο αυτό μόλις διαψεύστηκε από την ίδια τη Meghan.

H ανάμειξη της Δούκισσας του Sussex είναι γεγονός. Σε έγγραφα που κατατέθηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο για την τρέχουσα αγωγή της εναντίος της Mail On Sunday, αναφέρεται ότι η Meghan επέτρεψε σε έναν φίλο της να μιλήσει στους συγγραφείς προκειμένου να διορθώσει τα κακώς κείμενα της επιστολής του πατέρα της Thomaw Markle.

Η Meghan λέει ότι έδωσε τη δική της εκδοχή στην ιστορία αυτή για να μεταφερθεί στους συγγραφείς «έτσι η αληθινή θέση θα μπορούσε να κοινοποιηθεί στους συγγραφείς για να αποφευχθεί μία περαιτέρω παραπλανητική παρουσίαση».

Στη δήλωσή της, ωστόσο, καθιστά σαφές ότι «η ίδια δεν παρείχε αντίγραφο της επιστολής του πατέρα της ή του περιεχομένου της, ούτε περιγραφή στους συγγραφείς, άμεσα ή έμμεσα».

Η παραδοχή ότι επέτρεψε σε έναν φίλο να μιλήσει εκ μέρους της θα μπορούσε να επηρεάσει την υπόθεση της Meghan εναντίον των Associated Newspapers, οι οποίες λένε ότι επιτρέποντας τη διαβίβαση πληροφοριών στους συγγραφείς του Finding Freedom, η Meghan παραβίασε το απόρρητό της.