Νέο σοκ στον χώρο της μόδας: Νεκρός ο 24χρονος γιος του σούπερ μόντελ, Stephanie Seymour
Κόσμος

Νέο σοκ στον χώρο της μόδας: Νεκρός ο 24χρονος γιος του σούπερ μόντελ, Stephanie Seymour

Νέο σοκ στον χώρο της μόδας: Νεκρός ο 24χρονος γιος του σούπερ μόντελ, Stephanie Seymour

Οι New York Times είχαν χαρακτηρίσει τον Harry Brant ως την επόμενη γενιά του jet set

Μία ακόμη δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή στον χώρο της μόδας και του μόντελινγκ. Ο 24χρονος γιος του σούπερ μόντελ των 90s, Stephanie Seymour, Harry Joseph Brant, βρέθηκε νεκρός την Κυριακή μετά από υπερβολική δόση συνταγογραφούμενων φαρμάκων.

O Harry Brant σε πρεμιέρα ταινίας στη Νέα Υόρκη το 2018 (Mega)

Ο Βrant αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια πρόβλημα εξάρτησης από τα ναρκωτικά αλλά βρισκόταν στη φάση της απεξάρτησης.

Μάλιστα ετοιμαζόταν να αναλάβει νέο και πιο διευρυμένο ρόλο στο περιοδικό του πολυεκατομμυριούχου πατέρα του, Peter M. Brant, Interview Magazine, μετά την απεξάρτηση.

Οι New York Times είχαν χαρακτηρίσει τον 24χρονο ως την επόμενη γενιά του jet set και new-look “It” boy.

Μαζί με τον 27χρονο αδελφό του, Peter II, είχαν δημιουργήσει μια unisex σειρά makeup σε συνεργασία με τα MAC, την Brant Brothers, το 2015 και 2016.

Με τον αδελφό του Peter (αριστερά) σε πρεμιέρα το 2013 (Mega)

Η οικογενειακή φωτογραφία της Seymour με τον Harry κάτω δεξιά δίπλα στον παππού του και από πάνω του τα άλλα δύο αδέλφια του, τον Peter και την Lily  και τον πατέρα τους, Peter, το 2016

«Θα αισθανόμαστε πάντα θλίψη που η ζωή του κόπηκε τόσο γρήγορα από αυτήν την καταρρακωτική ασθένεια. Κατάφερε πολλά στα 24 του χρόνια, αλλά δεν θα έχουμε ποτέ την ευκαιρία να δούμε πόσα περισσότερα μπορούσε να κάνει» αναφέρει η οικογένειά του σε ανακοίνωσή της.

Μια πλουσιοπάροχη ζωή με πολλούς… τίτλους

Ο Harry ήταν γιος του βιομήχανου, εκδότη και συλλέκτη έργων τέχνης, Peter M. Brant και της Stephanie Seymour, που μεσουράνησε δίπλα στην Cindy Crawford, την Linda Evangelista, τη Naomi Campbell και όλα τα μεγάλα μοντέλα εκείνης της γενιάς.

Είχε μεγαλώσει μέσα στη μόδα και μάλιστα στα 16 του πήγε στο πρώτο του Met Gala. Το Vanity Fair τον αποκαλούσε “Little Lord Fauntleroy”  διότι απολάμβανε τόσο το γεγονός ότι είχε μια ιδανική εμφάνιση όσο και το ότι είχε άφθονα υλικά αγαθά.

Το New York Magazine είχε αποκαλέσει τον ίδιο και τον αδελφό του, Peter ως τους «πιο ωραίους έφηβους αδελφούς της Νέας Υόρκης».

Φαίνεται όμως ότι οι τίτλοι δεν βοήθησαν στο να μείνει μακριά από τις εξαρτήσεις που τελικά τον «σκότωσαν» σε τόσο νεαρή ηλικία.