Ο Gerard Butler μόλις χώρισε! Μετά από 6 χρόνια σχέσης γυρίζει «σελίδα» στη ζωή του
Κόσμος

Ο Gerard Butler μόλις χώρισε! Μετά από 6 χρόνια σχέσης γυρίζει «σελίδα» στη ζωή του

Ο Gerard Butler μόλις χώρισε! Μετά από 6 χρόνια σχέσης γυρίζει «σελίδα» στη ζωή του

Single και πάλι ο «Λεωνίδας» ή μήπως... όχι;

Σαν “βόμβα” έσκασε η είδηση ότι ο Gerard Butler και η επί σειρά ετών σύντροφός του, Morgan Brown, αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους στις ζωές τους.

Κι αυτό γιατί η πολύπαθη σχέση τους είχε περάσει ήδη από “40 κύματα” έχοντας χωρίσει και μετά ξανασμίξει αρκετές φορές το παρελθόν. Οι δυο τους πρωτοήρθαν κοντά το 2014 οπότε και άρχισαν να βγαίνουν στη δημοσιότητα οι πρώτες από κοινού τους φωτογραφίες. Μετά την τελευταία επανασύνδεσή του, λοιπόν, όλοι πίστευαν ότι το ειδύλλιό τους αυτή τη φορά θα κρατήσει για τα καλά.

Παρ΄όλα αυτά σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του αμερικανικού People κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς το ζευγάρι έριξε “τίτλους τέλους” στον δεσμό τους.

Βέβαια, προς το παρόν η αιτία παραμένει άγνωστη. Κι εδώ αρχίζει το καλύτερο…

Όλοι θυμόμαστε το πόσο κοντά είχε έρθει ο πασίγνωστος ηθοποιός με τη Σοφία Χαρμαντά κατά την παραμονή του στη χώρα μας στο πλαίσιο της λαμπαδηδρομίας της ολυμπιακής φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Τα τρυφερά τους εντσταντανέ είχαν κατακλύσει τότε τα μέσα ενώ οι δυο τους εθεάθησαν και πάλι μαζί λίγο καιρό αργότερα στο Μονακό κάνοντας διακοπές. Τόσο ο ηθοποιός όσο και το μοντέλο τήρησαν “σιγή ιχθύος” σε ερωτήσεις για τη φύση της σχέσης τους αν και η Σοφία μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ! σε συνέντευξή της τον είχε χαρακτηρίσει “δικό της άνθρωπο”.

Άραγε η γνωριμία του με την Ελληνίδα καλλονή να συνέβαλε με κάποιο τρόπο στον χωρισμό του; Ή μήπως απλά ήρθε η ώρα να προχωρήσει στη ζωή του χωρίς απαραίτητα να υπάρχει τρίτο πρόσωπο στο μυαλό του;

Μόνο η πορεία θα δείξει!

Με πληροφορίες: Just Jared