Ο Harry Maguire «λύνει» τη σιωπή του: «Δεν χρωστάω συγγνώμη σε κανέναν»
Κόσμος

Ο Harry Maguire «λύνει» τη σιωπή του: «Δεν χρωστάω συγγνώμη σε κανέναν»

Ο Harry Maguire «λύνει» τη σιωπή του: «Δεν χρωστάω συγγνώμη σε κανέναν»

Διόλου κολακευτική για την Ελλάδα η εικόνα που παρουσίασε στο BBC

Μετά τον άγριο καυγά που ενεπλάκη στη Μύκονο ο Harry Maguire ήρθε αντιμέτωπος με την ελληνική δικαιοσύνη, ωστόσο, η προσαγωγή του δεν εξελίχθηκε καθόλου ομαλά αφού μαζί με την παρέα του ήρθε σε σφοδρή αντιπαράθεση με τους αστυνομικούς, τους οποίους και κατηγόρησε στη συνέχεια για βίαιη συμπεριφορά. Απαντώντας στους ισχυρισμούς του αρχηγού της Manchester United, η ελληνική αστυνομία διέψευσε πλήρως την εικόνα που παρουσίασε δηλώνοντας ότι πρόκειται για ντροπιαστικούς ισχυρισμούς και ψέματα.

Αυτή τη φορά, ο άσος των “Μπέμπηδων” μιλώντας στο BBC για τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα στο πλαίσιο των διακοπών του επανέλαβε τα λεγόμενά του σκιαγραφόντας ένα διόλου κολακευτικό προφίλ για την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι Έλληνες αστυνομικοί ήταν αυτοί που του επιτέθηκαν πρώτοι λέγοντάς του όσο τον χτυπούσαν στα πόδια ότι “δεν θα πρόκειται να ξαναπαίξεις ποδόσφαιρο”.

Διεμήνυσε μάλιστα πως δεν πρόκειται να αφήσει τα πράγματα έτσι και ότι θα καθαρίσει το όνομά του. “Είμαι σίγουρος ότι η αλήθεια θα γίνει γνωστή”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δήλωσε ότι δεν νιώθει την ανάγκη να απολογηθεί σε κανέναν αφού το μόνο που έκανε ήταν να υπερασπιστεί την αδερφή του.

“Δεν χρωστάω συγγνώμη σε κανέναν. Ζητάς συγγνώμη όταν έχεις κάνει κάτι λάθος”, τόνισε.

“Μετανιώνω που έμπλεξα σε αυτή την κατάσταση. Παίζω σε ένα από τα μεγαλύτερα clubs στον κόσμο και δεν θα έπρεπε να υποβάλλω τους οπαδούς της ομάδας σε όλο αυτό”.

Φυσικά αρνήθηκε και την κατηγορία της δωροδοκίας χαρακτηρίζοντάς τη “γελοία”.

“Αρχικά νόμιζα ότι μας απαγάγουν. Μας γονάτισαν, μας έβαλαν τα χέρια στο κεφάλι και μετά άρχισαν να μας χτυπούν άγρια στα πόδια κοροϊδεύοντάς με ότι θα τελειώσει η καριέρα μου”.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Βρετανός ποδοσφαιριστής βρέθηκε από το δικαστήριο της Σύρου ένοχος για όλα τα αδικήματα που τον βάρυναν επιβάλλοντάς του την ποινή της 20μηνης φυλάκισης με αναστολή.

https://www.youtube.com/watch?v=Prk08cd21i8