Ο μικρότερος γιος του Michael Jackson ενηλικιώθηκε!
Κόσμος

Ο μικρότερος γιος του Michael Jackson ενηλικιώθηκε!

Ο μικρότερος γιος του Michael Jackson ενηλικιώθηκε!

Και το γιόρτασε με τα αδέρφια του Paris και Prince

Ο “Βενιαμίν” της οικογένειας Jackson έγινε 18 και το γιόρτασε με τα αδέρφια του Paris και Prince με ένα θεσπέσιο δείπνο με sushi!

Η 21χρονη Paris ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό τρεις throwback φωτογραφίες με τον μικρό της αδερφό, αναφέροντας στη λεζάντα πόσο γρήγορα πέρασε ο χρόνος από τότε που του άλλαζε τις πάνες!

“Ο μικρός αδερφός μου ενηλικιώθηκε σήμερα, τι στο διάβολο! Θυμάμαι που του άλλαζα τις πάνες, αυτό κι αν είναι ταξίδι… είμαι περήφανη για τον όμορφο, έξυπνο, διορατικό, αστείο και ευγενικό άνδρα που έχει γίνει. Του αρέσει η ιδιωτικότητά του γι΄αυτό θα περιοριστώ σ΄αυτά μόνο. Χρόνια πολλά αδερφούλη μου”

https://www.instagram.com/p/B81wJNpp17R/

Από την άλλη, ο Prince μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους στιγμιότυπα από το πλουσιοπάροχο δείπνο που είχε με τον μικρό Blanket -πλέον Bigi, καθώς άλλαξε το όνομά του- στο ιαπωνικό εστιατόριο Yamashiro στο Los Angeles, αφού παρήγγειλαν δυο πελώρια “καράβια” με sushi!

“Σ΄ευχαριστώ @yamashirola και @chefvallerie που μας βοήθησες να γιορτάσουμε τα γενέθλια του Bigi!, ήταν τα λόγια του Prince σε story του στο Instagram.