Ο Thom Yorke παντρεύτηκε τη σύντροφό του στη Σικελία
Κόσμος

Ο Thom Yorke παντρεύτηκε τη σύντροφό του στη Σικελία

Ο Thom Yorke παντρεύτηκε τη σύντροφό του στη Σικελία

Ο διάσημος τραγουδιστής απολαμβάνει τώρα τον έγγαμο βίο

Ο frontman των Radiohead Thom Yorke ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τη σύντροφό του, Dajana Roncione το περασμένο Σάββατο στη στη Villa Valguarnera στη Μπαγκερία της Σικελίας, αναφέρει το ιταλικό Vanity Fair.

Ο Άγγλος τραγουδιστής, 51 ετών, και η Ιταλίδα ηθοποιός, 36 ετών στη γαμήλια δεξίωση δεν είχαν πίστα για χορό και μοίρασαν στους 120 καλεσμένους μάσκες για την καταπολέμηση της πανδημίας της COVID-19.

Το προσωπικό της εταιρείας catering φέρεται να έκανε τεστ για την COVID-19 πριν από την εκδήλωση, αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας La Repubblica.

«Παρά τις δυσκολίες που προκαλεί η παγκόσμια πανδημία, είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι που παντρευτήκαμε εδώ στη Σικελία. Η Σικελία είναι το νησί, στο οποίο γεννήθηκε η Dajana Roncione», δήλωσε ο Yorke στο Vanity Fair ενόψει της γαμήλιας τελετής. «Σε αυτές τις παράξενες στιγμές, ο γάμος μας μπορεί να είναι μια μικρή γιορτή, με τους φίλους και την οικογένειά μας, με την κουλτούρα και τον τρόπο ζωής της Σικελίας», είπε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

ℕ • @_ + @ // : @

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη •ℝ (@blake.bird) στις

Πιστεύεται ότι τα μέλη των Radiohead προσκλήθηκαν όλα στον γάμο.

Ο φωτογράφος Γκρεγκ Γουίλιαμς δημοσίευσε ασπρόμαυρες φωτογραφίες από την ξεχωριστή μέρα, σε μία από τις οποίες εμφανίζονται οι νεόνυμφοι κάτω από έναν πολυέλαιο σε μία πολυτελή αίθουσα.

Ο Τομ Γιορκ και η Dajana Roncione είναι μαζί από το 2017. Πέρυσι, η ηθοποιός εμφανίστηκε στην ταινία στο Netflix του Γιορκ, «Anima», σε σκηνοθεσία του Πολ Τόμας Άντερσον, η οποία συνόδευσε το τρίτο σόλο άλμπουμ του μουσικού με τον ίδιο τίτλο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Φωτογραφία: The Mega Agency