Pamela Anderson: Παντρεύτηκε κρυφά για πέμπτη φορά!
Κόσμος

Pamela Anderson: Παντρεύτηκε κρυφά για πέμπτη φορά!

Pamela Anderson: Παντρεύτηκε κρυφά για πέμπτη φορά!

Ποιος είναι ο 74χρονος νέος της σύζυγος;

Νύφη για πέμπτη φορά ντύθηκε η Pamela Anderson, καθώς ένωσε τη ζωή της με τον διάσημο παραγωγό του Hollywood Jon Peters.

Την είδηση έφερε στο φως το αμερικανικό περιοδικό Hollywood Reporter και ο γάμος έγινε τη Δευτέρα σε ιδιωτική τελετή στο Malibu.

https://www.instagram.com/p/B7lNeybHNbB/

«Υπάρχουν όμορφα κορίτσια παντού. Έχω την επιλογή, όμως, εδώ και 35 χρόνια, δεν ήθελα καμία άλλη εκτός από την Pamela», δήλωσε στο έντυπο μέσο ο γαμπρός.

Ποιος είναι ο πέμπτος της σύζυγoς;

Πριν από χρόνια, ο κομμωτής στο επάγγελμα, Jon, συζούσε για καιρό με τη Barbra Streisand.

Η σχέση αυτή είχε ανοίξει στον φιλόδοξο άνδρα την πόρτα του Hollywood,  Καθώς είχε αναλάβει το 1976 την παραγωγή της ταινίας “Ένα αστέρι γεννιέται” στην οποία πρωταγωνιστούσε η τότε  σύντροφός του.

Ο παραγωγός συμμετείχε επίσης στις ταινίες του Batman, που σκηνοθέτησε ο Tim Barton τις δεκαετίες του 1980 και 1990, ενώ ανέλαβε την παραγωγή και σε άλλες ταινίες σούπερ ηρώων, όπως “Σούπερμαν: Η Επιστροφή”.

Ο Jon Peters γνωρίστηκε για πρώτη φορά με την Pamela στη βίλα του Playboy του Χιου Χέφνερ τη δεκαετία του 1980.

Μάλιστα, προσπάθησε τότε να αποθαρρύνει τη 19χρονη ηθοποιό να ποζάρει για το πετυχημένο περιοδικό, προκειμένου να αφιερωθεί σε μια «σοβαρή καριέρα».

Εκείνη αρνήθηκε, όμως κατέληξε σε σχέση με τον Peters εκείνη την εποχή, που φαίνεται ότι αναθερμάνθηκε τέσσερις δεκαετίες αργότερα και πλέον είναι η νόμιμη σύζυγός του.

Photo: Shutterstοck