Πατέρας Adele: Κάλεσε την αστυνομία επειδή η γειτόνισσά του άκουγε στη διά πασών… Adele!
Κόσμος

Πατέρας Adele: Κάλεσε την αστυνομία επειδή η γειτόνισσά του άκουγε στη διά πασών… Adele!

Πατέρας Adele: Κάλεσε την αστυνομία επειδή η γειτόνισσά του άκουγε στη διά πασών… Adele!

Οι σχέσεις τους είναι από καιρό ψυχραμένες

Οι σχέσεις ανάμεσα στην Adele και τον πατέρα της είναι γνωστό ότι έχουν από χρόνια ψυχρανθεί από την εποχή που εκείνος εγκατέλειψε την οικογένειά του όταν η τραγουδίστρια ήταν μόλις 3 χρονών.

Ίσως έτσι εξηγείται που ο Mark Evans αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία σε μία γειτόνισσά του στη Νότια Ουαλία επειδή άκουγε στη διά πασών τραγούδια της κόρης του.

Ο 56χρονος, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, φάνηκε ότι δεν ήταν διόλου χαρούμενος που η Keely Fry αποφάσισε να ανεβάσει τα ντεσιμπέλ παίζοντας μεγάλες επιτυχίες της Adele και έτσι κάλεσε τις αρχές για να δώσουν τέλος στο… μαρτύριό του.

Μιλώντας στη Sun η Fry δήλωσε: «Λατρεύω να τραγουδώ κομμάτια της Αdele. Όλοι μου λένε πόσο της μοιάζει η φωνή μου. Μου αρέσει να ακούω και τα τραγούδια της. Πράγματι, τα βάζω δυνατά αλλά όχι όπως το παρουσίασε εκείνος».

Και συνέχισε:

«Μου ζήτησε να μην έχω τη μουσική πολύ δυνατά δήθεν επειδή δεν μπορούσε να κοιμηθεί και ότι ήταν ενοχλητικό. Ξαφνιάστηκα γιατί είμαι μεγάλη φαν της Adele και τις περισσότερες φορές δικά της τραγούδια ακούω.. Νόμιζα ότι θα το εκτιμούσε. Εγώ πιστεύω ότι το θέμα του είναι επειδή ακριβώς είμαι θαυμάστρια της κόρης του».
Το 2013 ο πατέρας της διάσημης τραγουδίστριας παραχώρησε συνέντευξη στην Daily Mail εκφράζοντας για πρώτη φορά τη λύπη του που τα πράγματα ήρθαν έτσι και δεν είχε καμία επαφή με την κόρη του. Μετά το τέλος του γάμου του με τη μητέρα της, συνέχισε να έχει επαφές με την Adele μέχρι τον θάνατο του πατέρα του το 1999 που τον «γονάτισε» και ξεκίνησε ο κατήφορός του με τον αλκοολισμό.