Paul McCartney: “Πάντα πίστευα ότι θα πεθάνω πριν γίνω 28 χρονών”
Κόσμος

Paul McCartney: “Πάντα πίστευα ότι θα πεθάνω πριν γίνω 28 χρονών”

Paul McCartney: “Πάντα πίστευα ότι θα πεθάνω πριν γίνω 28 χρονών”

O Sir Paul McCartney έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό The Radio Times με αφορμή τη συμπλήρωση των 50 χρόνων από την κυκλοφορία του δίσκου ορόσημο των Beatles, Abbey Road.

Το θρυλικό “σκαθάρι” αποκάλυψε ότι δεν πίστευε ότι θα ζούσε πάνω από 28 χρόνια, λόγω της θυελλώδους ζωής που έκανε όταν ήταν μέλος του μεγαλύτερου βρετανικού συγκροτήματος.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το τι θα σκεφτόταν για τον εαυτό του πολλά χρόνια αργότερα, όταν ήταν ακόμα 27 ετών, μετά από όλη αυτή την τεράστια επιτυχία που γνώρισε, απάντησε:

“Θα χαιρόμουν που θα άκουγα ότι είμαι ακόμα ζωντανός. Θα χαιρόμουν που θα ήμουν ακόμα εδώ.

Πίστευα ότι θα πέθαινα όταν θα ήμουν 28 χρονών. Κάτι που δεν έχει καμία σχέση με τις θεωρίες συνωμοσίας που με θέλουν να έχω πεθάνει στα 28″.

Σύμφωνα με μία θεωρία συνωμοσίας που υπήρχε την εποχή που κυκλοφόρησε ο δίσκος Abbey Road, to 1969, ο Paul McCartney πέθανε σε τροχαίο ατύχημα κι αντικαταστάθηκε από κάποιον άλλον.

Ο 77χρονος μουσικός είπε ακόμα ότι δεν έχει ούτε ένα αντίτυπο από τους συνολικά 23 δίσκους που κυκλοφόρησε με τους Beatles.

Σχολίασε συγκεκριμένα: “Συχνά σκέφτομαι ότι θα έπρεπε να έχω κρατήσει ένα αντίγραφο από ό, τι δημιουργήσαμε, όμως δεν το έκανα.

Ήμουν πολύ απασχολημένος ζώντας το”.

Ο McCartney αναφέρθηκε και στο Brexit λέγοντας πως είναι ένα “μπέρδεμα”, αλλά η Αγγλία θα τα καταφέρει γιατί έχει περάσει πολύ δυσκολότερες καταστάσεις στο παρελθόν.

Όσο για τη γνώμη του για τη Βασίλισσα Ελισάβετ η οποία τον έχει παρασημοφορήσει και χρίσει “Ιππότη” (Sir);

Το “σκαθάρι” από την εργατική τάξη του Liverpool δήλωσε πως “όλα τα μέλη των Beatles την συμπαθούσαν κάπως”,  προσθέτοντας: “όταν όλα καταρρέουν φαίνεται πως είναι η κόλλα που φτιάχνει τα πράγματα”.