Πελέ: Βγήκε από την εντατική – Το μήνυμά του στο Instagram
Κόσμος

Πελέ: Βγήκε από την εντατική – Το μήνυμά του στο Instagram

Πελέ: Βγήκε από την εντατική – Το μήνυμά του στο Instagram

Ο Πελέ με ανάρτησή του στο Instagram τονίζει ότι αναρρώνει από την περιπέτεια υγείας που είχε

Ο Πελέ, ο Βραζιλιάνος θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, βρίσκεται σε «σταθερή» κατάσταση μετά την «αναπνευστική αστάθεια» που τον οδήγησε νωρίς την Παρασκευή σε εισαγωγή σε μονάδα εντατικής θεραπείας, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο «Αλμπερτ Αϊνστάιν» του Σάο Πάολο.

Το νοσοκομείο έκανε γνωστό ότι ο 81χρονος ποδοσφαιριστής «παρουσίασε μια σύντομη αναπνευστική αστάθεια» και εισήχθη σε ΜΕΘ ως «προληπτικό μέτρο».

Στη συνέχεια, αφού η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε, μεταφέρθηκε σε μονάδα ημι-εντατικής φροντίδας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kely Nascimento (@iamkelynascimento)

«Μετά τη σταθεροποίηση, ο ασθενής μεταφέρθηκε σε μονάδα ημι-εντατικής φροντίδας. Αυτή τη στιγμή είναι σταθερός από καρδιαγγειακής και αναπνευστικής πλευράς», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση. Πριν από τη δημοσίευση της ανακοίνωσης του νοσοκομείου, η κόρη του Πελέ, Κέλι Νασιμέντο, είχε δημοσιεύσει στο Instagram:

«Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τις φήμες εκεί έξω, αλλά ο πατέρας μου είναι καλά. Υπάρχει ήδη πολύ άγχος στον κόσμο αυτές τις μέρες και δεν θέλουμε να είμαστε ο λόγος για περισσότερο. Αναρρώνει καλά … το υπόσχομαι!».

Και πρόσθεσε: «Το φυσιολογικό σενάριο ανάρρωσης για έναν άντρα στην ηλικία του μετά από μια επέμβαση όπως μερικές φορές δύο βήματα μπροστά και ένα βήμα πίσω». Η ίδια δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία που είπε ότι «τραβήχτηκε μόλις τώρα» με τον τρεις φορές νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου να φορά μαύρο γιλέκο και να χαμογελάει στην κάμερα.

Η δημοσίευση του Πελέ στο Instagram

«Φίλοι μου, αναρρώνω πολύ καλά. Σήμερα δέχθηκα επισκέψεις από μέλη της οικογένειας και συνεχίζω να χαμογελάω κάθε μέρα. Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη που δέχομαι από εσάς», έγραψε μόλις βγήκε από την εντατική, ενώ μαζί με το μήνυμά του ανέβασε και μια φωτογραφία με ζακέτα της Εθνικής Βραζιλίας και το νούμερο 10.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pelé (@pele)