Peter Andre: Θετικός στον κορονοϊό ο δημοφιλής Αγγλοκύπριος ποπ σταρ
Κόσμος

Peter Andre: Θετικός στον κορονοϊό ο δημοφιλής Αγγλοκύπριος ποπ σταρ

Peter Andre: Θετικός στον κορονοϊό ο δημοφιλής Αγγλοκύπριος ποπ σταρ

«Ανασαίνει με δυσκολία» εξομολογείται άνθρωπος στο στενό του περιβάλλον

Τη δική του μάχη με τον κορονοϊό δίνει ο Peter Andre, ο Αγγλοκύπριος ποπ σταρ, που μεσουράνησε τη δεκαετία των 90΄s στη σκηνή της βρετανικής μουσικής.

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Sun, πηγή κοντά στον καλλιτέχνη δήλωσε ότι έφτασε σε σημείο να ανασαίνει με δυσκολία υποστηρίζοντας ότι «ο Peter άρχισε να νιώθει άσχημα πριν από λίγες ημέρες αλλά δεν υποψιάστηκε ότι επρόκειτο για κορονοϊό παρά το γεγονός ότι ήταν τρομερά εξουθενωμένος και άτονος».

Ο ίδιος αποφάσισε βλέποντας τα συμπτώματα να επιμένουν να πάει να κάνει το τεστ για τον Covid-19 κι έτσι έμαθε πως είχε προσβληθεί από τον ιό.

Μπήκε αμέσως σε καραντίνα, χωρίς να έρχεται σε επαφή με τη σύζυγό του στο ίδιο σπίτι, επιφορτισμένος και με τη φροντίδα των τεσσάρων παιδιών του μιας και η Emily MacDonagh, εργάζεται ως γιατρός στο νοσοκομείο του Surrey.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2015 και έχουν δύο παιδιά μαζί, την 7χρονη Amelia και τον 4χρονo Theo.

Τα μεγαλύτερα παιδιά του τραγουδιστή, η 13χρονη Princess και ο 15χρονος Junior, είναι από τον προηγούμενο γάμο του με το πασίγνωστο μοντέλο, Katie Price, και ζουν μαζί με τη νέα του οικογένεια.