Pharrell Williams: “Ντρέπομαι για κάποια από τα παλιά μου τραγούδια”
Κόσμος

Pharrell Williams: “Ντρέπομαι για κάποια από τα παλιά μου τραγούδια”

Pharrell Williams: “Ντρέπομαι για κάποια από τα παλιά μου τραγούδια”

Στο περιοδικό GQ μίλησε ο τραγουδιστής της μεγάλης επιτυχίας Happy, Pharrell Williams, και μουράστηκε τις σκέψεις του για την αρρενωπότητα, τον πνευματικό πόλεμο και για παλιά του τραγούδια.

Ο τραγουδιστής φωτογραφήθηκε για το τελευταίο τεύχος του περιοδικού με θέμα “νέα αρρενωπότητα”.

https://www.instagram.com/p/B3mQwisHDjP/?utm_source=ig_web_copy_link

Ο star  μίλησε για το “τοξικό περιβάλλον” που τα τρανσέξουαλ άτομα αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν.

Συγκεκριμένα είπε,  “τι συμβαίνει σε ένα άτομο τρανσέξουαλ; Τι περνά; Νιώθουν ότι το σώμα τους δεν συνδέεται με το πνεύμα τους. Και σε τι είδους τοξικό περιβάλλον ζούμε που πρέπει να δικαιολογήσουν πώς αισθάνονται; Αυτό πρέπει να είναι απίστευτα παρανοϊκό. Είναι πόλεμος του πνεύματος”.

https://www.instagram.com/p/B3mbGMynEpR/?utm_source=ig_web_copy_link

Ενώ δεν θεωρεί τον εαυτό του ακτιβιστή για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ο Γουίλιαμς λέει ότι θεωρεί ότι η νέα αρρενωπότητα είναι σε θέση να “ζει και να αφήνει τους άλλους να ζουν” κάτι που τον έκανε να μετανιώσει για μερικά από τα παλιά του τραγούδια.

Ο τραγουδιστής και σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε επίσης στη ρευστή όσον αφορά το φύλο γκαρνταρόμπα του.

“Ντρέπομαι να πω ότι ήταν μια αισθητική επιλογή πρώτα. Μου άρεσε κάτι και το φορούσα. Στη συνέχεια, η φιλοσοφία ακολούθησε. Και έχω τα όριά μου” λέει.

“Αλλά πράγματα που γίνονται για γυναίκες και αισθάνομαι ότι θα φαίνονται καλά σε μένα, θα τα φορέσω” συμπληρώνει ο Pharrell.

https://www.instagram.com/p/B3nRJOKFSnH/?utm_source=ig_web_copy_link

Τα παλιά τραγούδια

“Μερικά από τα παλιά μου τραγούδια, δεν θα τα έγραφα ή δεν θα τα τραγουδούσα σήμερα. Ντρέπομαι για κάποια από αυτά”  λέει ο τραγουδιστής.

Ένα από τα τραγούδια που τον ενοχλεί ιδιαίτερα είναι η συνεργασία του με τον Ρόμπιν Θικ, το, Blurred Lines, επειδή καλλιεργεί μια “σοβινιστική κουλτούρα”, όπως επισημαίνει ο Pharrell.

https://www.instagram.com/p/B3m5_LyJSDj/?utm_source=ig_web_copy_link

“Συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν άνθρωποι που χρησιμοποιούν την ίδια γλώσσα όταν εκμεταλλεύονται μια γυναίκα και δεν έχει σημασία ότι δεν είναι η δική μου συμπεριφορά” εξηγεί. “Ή ο τρόπος που σκέφτομαι τα πράγματα. Έχει σημασία το πώς επηρεάζει τις γυναίκες” τονίζει.