Ralph Lauren: Ακυρώνει την επίδειξη μόδας του τον Απρίλιο στη Νέα Υόρκη
Κόσμος

Ralph Lauren: Ακυρώνει την επίδειξη μόδας του τον Απρίλιο στη Νέα Υόρκη

Ralph Lauren: Ακυρώνει την επίδειξη μόδας του τον Απρίλιο στη Νέα Υόρκη

O κορονοϊός φέρνει τεράστιες αλλαγές στον κόσμο της μόδας

Ανακατατάξεις, αναβολές και αλλαγές φέρνει ο κορονοϊός και στη βιομηχανία της μόδας, που ως γνωστόν συγκεντρώνει ανθρώπους από όλον τον πλανήτη σε διάφορα μέρη του.

Μετά τα όσα έγιναν στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο Ralph Lauren ανακοίνωσε ότι ακυρώνει την επίδειξη μόδας του οίκου του που ήταν προγραμματισμένη για τον Απρίλιο στη Νέα Υόρκη.

“Υπό το πρίσμα της συνεχιζόμενης αβεβαιότητας που σχετίζεται με τον νέο κορονοϊό ανά τον κόσμο, είμαστε αναγκασμένοι να ακυρώσουμε την επίδειξη για την κολεξιόν του φθινοπώρου 2020 ως μέτρο πρόληψης και από σεβασμό στην ομάδα μας, τους συνεργάτες και τους καταναλωτές” δήλωσε εκπρόσωπος του σχεδιαστή. “Προτεραιότητά μας παραμένει η υγεία και η ασφάλεια”.

Ο Ralph Lauren δεν συμμετείχε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης τον περασμένο μήνα και η επίδειξη αυτή αναμενόταν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Αλλαγές όμως έγιναν και στον προγραμματισμό άλλων οίκων. Έτσι ο Gucci ακύρωσε την κρουαζιέρα μόδας που θα γινόταν στις 18 Μαΐου στο Σαν Φρανσίσκο, o οίκος Prada ακύρωσε το σόου την 21η Μαΐου στο Τόκιο.

Αντίστοιχα στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού πιο πρόσφατα έξι ανερχόμενοι Κινέζοι σχεδιαστές, οι Shiatzy Chen, Calvin Luo, Masha Ma, Maison Mai, Uma Wang και Jarel Zhang ακύρωσαν τα σόου τους εν μέσω του ξεσπάσματος του ιού, ανέφερε το Reuters.