Rihanna: “Σε ακυρώνουν ως μητέρα εάν δεν υπάρχει ο πατέρας στη ζωή των παιδιών”
Κόσμος

Rihanna: “Σε ακυρώνουν ως μητέρα εάν δεν υπάρχει ο πατέρας στη ζωή των παιδιών”

Rihanna: “Σε ακυρώνουν ως μητέρα εάν δεν υπάρχει ο πατέρας στη ζωή των παιδιών”

Η τραγουδίστρια θέλει να πάει κόντρα στο κατεστημένο!

Τα μελλοντικά της σχέδια για την επόμενη δεκαετία μοιράστηκε η Rihanna σε πρόσφατη συνέντευξή της στη βρετανική Vogue του Μαΐου.

Η 31χρονη τραγουδίστρια έγραψε ιστορία, καθώς είναι η πρώτη που φωτογραφίζεται με τουρμπάνι για το εξώφυλλο του δημοφιλούς περιοδικού.

Μιλώντας για τις φιλοδοξίες της η καλλιτέχνης άνοιξε την καρδιά της και αποκάλυψε πως θα ήθελε να μεγαλώσει 3-4 παιδιά μόνη της σε περίπτωση που δεν βρει τον ένα και μοναδικό.

“Αν θα το έκανα; Φυσικά και ναι”, δήλωσε εμφατικά.

“Θα κάνω παιδιά. Τρία ή τέσσερα”, πρόσθεσε.

Η καλλιτέχνης και επιχειρηματίας πια στον χώρο της μόδας και του μακιγιάζ εξήγησε πως δεν πρόκειται να βασίσει το όνειρό της να γίνει μητέρα στο αν θα έχει ή όχι μια σχέση και τόνισε πως ακόμα και μόνη μπορεί να αναθρέψει τα παιδιά της.

Για εκείνη η αγάπη είναι το πιο θεμελιώδες στοιχείο στη σχέση γονιού και παιδιού, όπως ανέφερε και πως όλα τα υπόλοιπα είναι παρωχημένα στερεότυπα της κοινωνίας.

“Διάβολε, ναι, πιστεύω ότι η κοινωνία με κάνει να νιώθω ‘ωχ το κάνεις λάθος…’. Σε ακυρώνουν ως μητέρα εάν δεν υπάρχει ο πατέρας στη ζωή των παιδιών”, είπε.

“Αλλά το μοναδικό πράγμα που έχει σημασία είναι η ευτυχία, αυτή είναι η μόνη υγιής σχέση μεταξύ ενός παιδιού και του γονιού του. Το μόνο πράγμα που μπορεί να αναθρέψει ένα παιδί ουσιαστικά είναι η αγάπη”, κατέληξε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

“I feel like I have no boundaries. I’ve done everything – I’ve done all the hits, I’ve tried every genre – now I’m just, I’m wide open. I can make anything that I want.” Poised to release a long anticipated new album, and with the continued success of “the Fenty effect”, #Rihanna’s work ethic is akin to a force of nature. In the new issue, the businesswoman tells @AfuaHirsch about managing her work-life balance and how she’s been “aggressively working on music”. See the full story in the new issue, on newsstands and available for free digital download Friday 3 April, and read the full interview now at the link in bio. #Rihanna wears all @RafSimons. Photographed by @StevenKleinStudio and styled by @Edward_Enninful, with hair by @YusefHairNYC and @NaphiisBeautifulHair, make-up by @IsamayaFfrench using @FentyBeauty and nails by @RedHotNails. With thanks to @JillDemling.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη British Vogue (@britishvogue) στις