Rob Lowe: “Το sex tape που διέρρευσε είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί”
Κόσμος

Rob Lowe: “Το sex tape που διέρρευσε είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί”

Rob Lowe: “Το sex tape που διέρρευσε είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί”

Ο Rob Lowe αποκάλυψε δημόσια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο The Jess Cagle Show, πως το sex tape που κυκλοφόρησε το 1988, ήταν η αφορμή να αποτοξινωθεί και να παραμείνει νηφάλιος.

“Νομίζω ότι είναι το καλύτερο που μου έχει συμβεί”, δήλωσε ο 55χρονος ηθοποιός και πρόσθεσε: “Ειλικρινά, το παραδέχομαι, γιατί με έκανε να είμαι νηφάλιος. Παντρεύτηκα πριν από 29 χρόνια και έχω δύο σπουδαίους γιους, οπότε δεν νομίζω ότι μπορεί σε κανέναν να συμβεί αυτό, χωρίς να περάσει πρώτα από ένα τέτοιο σκάνδαλο”.

Όπως είπε το γεγονός αυτό τον ταρακούνησε: “Ήταν ένας από τους λόγους που καθάρισα. Ξύπνησα μια μέρα και σκέφτηκα, τι κάνω με τη ζωή; Στα 29 μου χρόνια;”.

Το 1988, ο ηθοποιός βιντεοσκόπησε τον εαυτό του να κάνει σεξ με ένα 16χρονο κορίτσι. Ο Rob ήταν τότε 24 χρόνων και το περιστατικό συνέβη το βράδυ πριν από την εμφάνισή του σε εκδήλωση για την υποστήριξη του Μάικλ Δουκάκις για πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ως αποτέλεσμα του σκανδάλου ήταν η καριέρα του ηθοποιού να μπει στον “πάγο” και επέστρεψε το 1999 στην μικρή οθόνη με το πολιτικό δράμα The West Wing.

“Το πρόβλημα ήταν ότι δεν έκανα χρήματα, όπως συμβαίνει τώρα”, δήλωσε ο Lowe, αναφερόμενος σε παρόμοια σκάνδαλα, όπως της Kim Kardashian και της Paris Hilton, οι οποίες εκμεταλλεύτηκαν εμπορικά τα sex tape.

Δείτε το video: