Rupert Grint: Πατέρας θα γίνει ο Ron Weasley των ταινιών Harry Potter
Κόσμος

Rupert Grint: Πατέρας θα γίνει ο Ron Weasley των ταινιών Harry Potter

Rupert Grint: Πατέρας θα γίνει ο Ron Weasley των ταινιών Harry Potter

Ευχάριστα νέα για τον ηθοποιό

Ο Rupert Grint, ο κοκκινομάλλης ηθοποιός που ταυτίστηκε με τον ρόλο του Ron Weasley, του κολλητού φίλου του Harry Potter, θα γίνει πατέρας.

Ο 31χρονος Rupert θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί με την 28χρονη σύντροφό του, Georgia Groome.

Οι δυο τους έχουν κρατήσει μακριά από τα φώτα τη σχέση τους αλλά ο φακός τους συνέλαβε σε βόλτα τους στο Λονδίνο όπου φαινόταν πια η εγκυμοσύνη της Georgia.

Την είδηση επιβεβαίωσε το ζευγάρι στο αμερικανικό People μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με τους δυο τους να ψωνίζουν τρόφιμα.

Η Groome έγινε γνωστή το 2008 για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία Angus, Thongs and Perfect Snogging.

Το ζευγάρι φέρεται να είναι μαζί από το 2011 ενώ πέρσι το καλοκαίρι οι φήμες ότι παντρεύτηκαν φούντωσαν όταν απαθανατίστηκαν με χρυσά δαχτυλίδια. Εκπρόσωπος του ηθοποιού πάντως είχε αρνηθεί ότι όντως παντρεύτηκαν.

Ο Grint από την πλευρά του έχει δηλώσει σε διαφορετικές συνεντεύξεις του ότι είναι έτοιμος για την πατρότητα.

Μιλώντας το 2018 στον Guardian είχε πει: “Το να πατήσω τα 30 ήταν περίεργο. Δεν νιώθω ότι είμαι εκεί ακόμη και δεν ξέρω τι θα φέρει το μέλλον. Θα τα πάρω όπως έρθουν, παίζοντας ενδιαφέροντες χαρακτήρες και θα δω τι θα γίνει. Θα ήθελα να κατασταλάξω και να κάνω σύντομα οικογένεια”.

Θα έδινε στο παιδί του το όνομα του πιο διάσημου ρόλου του; “Αν θα τον έλεγα Ron; Είναι αρκετά καλό όνομα αλλά μάλλον όχι. Και το Grint είναι δύσκολο επίθετο για να ταιριάξει με ένα μονοσύλλαβο όνομα”, είχε πει.