Russi Taylor: Έφυγε από τη ζωή η γυναίκα που είχε δανείσει τη φωνή της στη Minnie Mouse
Κόσμος

Russi Taylor: Έφυγε από τη ζωή η γυναίκα που είχε δανείσει τη φωνή της στη Minnie Mouse

Russi Taylor: Έφυγε από τη ζωή η γυναίκα που είχε δανείσει τη φωνή της στη Minnie Mouse

Έφυγε από τη ζωή η Russi Taylor, η γυναίκα που είχε δανείσει τη φωνή της στην Μίνι Μάους για περισσότερα από 30 χρόνια, ανακοίνωσαν χθες Σάββατο τα στούντιο της Disney.

Η αμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε την Παρασκευή σε ηλικία 75 ετών στο Γκλέντειλ, στην Καλιφόρνια, με τα αίτια του θανάτου της να μην έχουν αποκαλυφθεί.

“Η Minnie Mouse έχασε τη φωνή της με τον θάνατο της Russi Taylor “, σημειώνει ο Μπομπ Άιγκερ, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Walt Disney σε ανακοίνωσή του.

“Για περισσότερα από 30 χρόνια, η Minnie και η Russi εργάζονταν από κοινού για να ψυχαγωγήσουν εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο –μια σύμπραξη που ανέδειξε την Minnie σε παγκόσμιο είδωλο και την Russi σε έναν θρύλο της Disney αγαπητό σε θαυμαστές σε όλον τον κόσμο”, προσθέτει.

Η Russi Taylor είχε επιλεγεί μεταξύ 200 υποψηφίων σε οντισιόν που είχε γίνει το 1986.

Η ίδια είχε διηγηθεί ότι είχε γνωρίσει τον Walt Disney όταν ήταν παιδί σε μια επίσκεψή της στην Disneyland. “Στη συζήτηση που είχαμε κάποια στιγμή με ρώτησε τι θα ήθελα να κάνω όταν μεγαλώσω και του είπα: ‘Θέλω να δουλέψω για σένα!’. Τότε αυτός μου είπε: ‘Σύμφωνοι’. Τώρα πια αυτό κάνω”, είχε πει.

Η ηθοποιός που χάριζε τη φωνή της στην Minnie γνώρισε εξάλλου εκεί τη δεκαετία του 1980 τον έρωτα της ζωής της, ο οποίος δεν ήταν άλλος από τον Wayne Allwine, ο οποίος από το 1977 ήταν η φωνή του Mickey Mouse.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1991, αλλά το κράτησαν μυστικό. “Δεν θέλαμε να είναι ο γάμος του Mickey με τη Minnie. Ήταν αυτός του Wayne με τη Russi. Περάσαμε πολύ καλά. Γελάσαμε πολύ. Τραγουδούσαμε όλη την ώρα. Πάντα υπήρχε μουσική στο σπίτι”, διηγείτο η Taylor στους Los Angeles Times το 2014.

Οι δυο τους έμειναν μαζί ως τον θάνατο του Γουέιν το 2009.

Εκτός της Minnie και άλλων χαρακτήρων της Disney, η Russi Taylor είχε δανείσει επίσης τη φωνή της στην Pebbles Flintstone, όπως και σε άλλους ήρωες κινουμένων σχεδίων.

Πηγή: ΑΠΕ