Sarah Jessica Parker: Πόσα χρόνια γάμου κλείνει η τηλεοπτική “Κάρι Μπράντσο”;
Κόσμος

Sarah Jessica Parker: Πόσα χρόνια γάμου κλείνει η τηλεοπτική “Κάρι Μπράντσο”;

Sarah Jessica Parker: Πόσα χρόνια γάμου κλείνει η τηλεοπτική “Κάρι Μπράντσο”;

Η ανάρτηση που έκανε με τη φωτογραφία από τα παλιά

Το love story τους είναι από τα πιο μακρόχρονα του Χόλιγουντ, όχι φυσικά χωρίς δυσκολίες.

Παρόλα αυτά, η 55χρονη Sarah Jessica Parker και ο 58χρονος σύζυγός της, Matthew Broderick πέρασαν από πολλά κύματα για να φτάσουν σήμερα να γιορτάζουν 23 χρόνια γάμου και 3 παιδιά, τον 17χρονο James Wilkie και τις δεκάχρονες δίδυμες Tabitha και Loretta, που απέκτησαν με παρένθετη μητέρα το 2009.

Η SJP όπως είναι γνωστή εν συντομία, που κατέκτησε τις καρδιές εκατομμυρίων γυναικών ανά τον πλανήτη ως  η “Κάρι Μπράντσο” που αναζητούσε τον πρίγκιπα των ονείρων της, ανέβασε μια φωτογραφία της ίδιας και του Matthew από τα παλιά -πριν ακόμα παντρευτούν-γράφοντας:

“19 Μαΐου 2020. 23 χρόνια. Κάναμε μακρύ δρόμο μωρό μου”.

Και η αλήθεια είναι ότι ο δρόμος τους και μακρύς ήταν και δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα, ειδικά όταν η πολύ μεγάλη φήμη χτύπησε την πόρτα της Parker, έναν μόλις χρόνο μετά τον γάμο τους.

Τον Ιούνιο του 1998 άρχισε να προβάλλεται στο HBO το Sex and the City που εκτόξευσε την Parker όχι μόνο σε διασημότητα αλλά και σε χρήμα.

Την ίδια στιγμή, ο star των 90s Broderick βίωνε την ακριβώς αντίθετη πορεία στη δική του καριέρα αφού ο μέχρι πρότινος αγαπητός ως Φέρις Μπιούλερ δεν μπορούσε να κάνει κάτι αξιόλογο στον κινηματογράφο.

To 2008 ήταν μάλλον η πιο δύσκολη χρονιά τους αφού κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο Broderick απάτησε τη σύζυγό του όσο εκείνη έκανε τα γυρίσματα της πρώτης ταινίας Sex and the City.

Το ζευγάρι δεν επιβεβαίωσε ή διέψευσε τίποτα. Το 2019 η εφημερίδα National Enquirer έβαλε και πάλι φωτιά στις φήμες για τον γάμο τους, η απάντηση της SJP ήταν καταπέλτης αφού δημοσίευσε το email εκβιασμού της εφημερίδας για την κατασκευασμένη ιστορία τους.

Έχοντας ως βάση τους τη Νέα Υόρκη και οι δύο στράφηκαν στο Μπρόντγουεϊ και το θέατρο και φαίνεται ότι έχουν βρει τη χρυσή τομή για έναν ισχυρό γάμο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

May 19th, 2020 23 years. We’ve come a long way baby. X, SJ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker) στις