Selena Gomez: “Επιτέλους έμαθα γιατί υπέφερα τόσα χρόνια από καταθλίψεις και άγχη”
Κόσμος

Selena Gomez: “Επιτέλους έμαθα γιατί υπέφερα τόσα χρόνια από καταθλίψεις και άγχη”

Selena Gomez: “Επιτέλους έμαθα γιατί υπέφερα τόσα χρόνια από καταθλίψεις και άγχη”

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε την αλήθεια για την κατάστασή της

Η Selena Gomez έκανε μία αποκάλυψη για την ψυχική της υγεία που πολλοί υποπτεύονταν αλλά δεν μπορούσαν να επιβεβαιώσουν.

Μιλώντας στην Miley Cyrus στο livestream της, η 27χρονη τραγουδίστρια δήλωσε ότι είναι ευγνώμων που κατάφερε να ανακαλύψει περισσότερα για την ψυχική της υγεία και πλέον θέλει να μάθει όσα περισσότερα γίνεται για αυτό από το οποίο πάσχει.

Σε μια ειλικρινή ομολογία της, η Selena αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή μετά από επίσκεψη σε ένα από τα κορυφαία ψυχιατρικά νοσοκομεία των ΗΠΑ, το McLean στη Μασαχουσέτη.

“Επιτέλους έμαθα γιατί υπέφερα τόσα χρόνια με διάφορες καταθλίψεις και άγχη. Πρόσφατα πήγα σε ένα από τα κορυφαία ψυχικά νοσοκομεία της Αμερικής, το McLean και συζήτησα ότι μετά από τόσα χρόνια που περνούσα όλα αυτά τα πράγματα συνειδητοποίηση ότι ήμουν διπολική”.

“Όταν έχω περισσότερες πληροφορίες με βοηθά, δε με τρομάζει όσο το γνωρίζω”.

“Όταν ήμουν μικρή, φοβόμουν τις καταιγίδες και η μαμά μου μού έφερνε όλα αυτά τα βιβλία για τις καταιγίδες και μου έλεγε ότι όσο περισσότερο μαθαίνεις για αυτές τόσο λιγότερο θα τις φοβάσαι. Έπιανε. Αυτό με βοηθά πάρα πολύ”, είπε.

“Είμαι από το Τέξας, δεν συνηθίζουμε να μιλάμε για την ψυχική υγεία. Πρέπει να δείχνεις κουλ”, είπε χαρακτηριστικά.

Η Gomez έχει ξαναμιλήσει στο παρελθόν για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε.

Μεταξύ άλλων νοσηλεύτηκε στο πρόσφατο παρελθόν απέχοντας μάλιστα από τα social media για να αναζητήσει βοήθεια για την κατάθλιψη που αντιμετώπιζε και όπως είχε γραφτεί οφειλόταν στο αυτοάνοσο νόσημα από το οποίο πάσχει.