Σοκάρουν οι φωτογραφίες του ξυλοδαρμού χολιγουντιανής σταρ – Ασφαλιστικά μέτρα κατά του συζύγου της
Κόσμος

Σοκάρουν οι φωτογραφίες του ξυλοδαρμού χολιγουντιανής σταρ – Ασφαλιστικά μέτρα κατά του συζύγου της

Σοκάρουν οι φωτογραφίες του ξυλοδαρμού χολιγουντιανής σταρ – Ασφαλιστικά μέτρα κατά του συζύγου της

Θύμα σωματικής κακοποίησης στην καραντίνα

Άλλο ένα περιστατικό συζυγικής βίας ήρθε στη δημοσιότητα και προέρχεται από τον κατά τα άλλα λαμπερό κόσμο του Χόλιγουντ.

Θύμα αυτή τη φορά η γνωστή ηθοποιός Christina Ricci.

Όπως κατήγγειλε στο δικαστήριο όπου επεδίωξε να εκδοθούν ασφαλιστικά μέτρα κατά του συζύγου της, η καραντίνα έθεσε σε κίνδυνο τη σωματική της ακεραιότητα και τη ζωή της ίδιας και του γιου της, αφού εκείνος την έδειρε αρκετές φορές.

Η ηθοποιός κατέθεσε την Τετάρτη την αίτηση κατά του James Heerdegen, ο οποίος -σύμφωνα με την κατάθεσή της- ξεκίνησε να την κακοποιεί από τον Δεκέμβριο.

Όπως κατέθεσε, την έδειρε, την έφτυσε αλλά και έκανε περιπαικτικές γκριμάτσες εναντίον της σε ένα περιστατικό από το οποίο προσκόμισε φωτογραφίες από τις μελανιές της.

Ήταν και το περιστατικό που την έπεισε να τον εγκαταλείψει.

Όπως ανέφερε, είχε ζητήσει διαζύγιο νωρίτερα, όμως η καραντίνα του περασμένου Μαρτίου τη βρήκε «εγκλωβισμένη σε ένα σπίτι με έναν βίαιο κακοποιητή».

Η Ricci κατέθεσε ότι ο σύζυγός της τής επιτέθηκε δύο φορές τον Ιούνιο κυνηγώντας την μέσα στο σπίτι και αποτρέποντάς την από το να καλέσει την αστυνομία. Αργότερα την έσυρε στην αυλή και την πέταξε στο υπαίθριο μπάρμπεκιου του σπιτιού, κάνοντάς της μελανιές και κοψίματα.

Οι φωτογραφίες που εξασφάλισε το αμερικανικό TMZ δείχνουν τις πολλαπλές μελανιές της.

 

O σύζυγός της δεν δίστασε να την κακοποιήσει και μπροστά στον 6χρονο γιο τους.

Η Ricci κατέθεσε παράλληλα και αίτηση διαζυγίου ενώ όπως αναφέρεται στα έγγραφα που κατατέθηκαν στο δικαστήριο φοβήθηκε ότι ο σύζυγός της μπορεί ακόμα να τη σκοτώσει μετά από μια περίεργη φράση που της είπε το 2019.

Τότε μάλιστα έσπευσε να κρύψει όλα τα μαχαίρια του σπιτιού.

Σύμφωνα με τα ασφαλιστικά μέτρα ο Heerdegen πρέπει να μείνει μακριά από τη σύζυγό του, το παιδί της αλλά και από τον σκύλο τους και να μην επιχειρήσει κανενός είδους επικοινωνία μαζί τους.