Sophie Turner – Joe Jonas: Ξαναπαντρεύτηκαν στη Γαλλία
Κόσμος

Sophie Turner – Joe Jonas: Ξαναπαντρεύτηκαν στη Γαλλία

Sophie Turner – Joe Jonas: Ξαναπαντρεύτηκαν στη Γαλλία

Περίπου δύο μήνες μετά τον πρώτο τους γάμο στο Λας Βέγκας, η πρωταγωνίστρια του Game Of Thrones, Sophie Turner και ο τραγουδιστής Joe Jonas, πραγματοποίησαν και δεύτερη τελετή, αυτή τη φορά στην έπαυλη Château de Tourreau, στη Γαλλία.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους του ζευγαριού ήταν τα αδέρφια του Joe, Nick και Kevin, μαζί με τις συζύγους τους Priyanka Chopra και Danielle Jonas. Ήταν επίσης το μοντέλο Ashley Graham και η φίλη και συμπρωταγωνίστρια της Sophie στο Game of Thrones, Maisie Williams, η οποία ήταν και παράνυμφος.

https://www.instagram.com/p/BzT41FIFAB_/?utm_source=ig_web_copy_link

Η έπαυλη ήταν στολισμένη με λευκά λουλούδια και γυάλινα κεριά και η νύφη έπινε σαμπάνια με τις φίλες της, τη στιγμή που ο γαμπρός έριξε μερικές βολές με τους φίλους του για να ηρεμήσει το άγχος του.

Το Chateau de Tourreau, το οποίο είναι επίσης γνωστό ως Chateau Ventoux, μπορεί να φιλοξενήσει έως και 29 επισκέπτες με διάφορες εγκαταστάσεις στο χώρο του ξενοδοχείου. Όλα τα 29 δωμάτια κρατήθηκαν από το ζευγάρι για το Σαββατοκύριακο και εισήχθησαν τεράστιες ποσότητες φαγητού και κρασιών.

Περίπου 300 μπουκάλια κρασιού λέγεται ότι παραγγέλθηκαν, ενώ στην έπαυλη υπάρχουν γήπεδα τένις, σιντριβάνια, λίμνες και κήποι.