Τέλος στην έντυπη μορφή του βάζει το περιοδικό της Oprah Winfrey
Κόσμος

Τέλος στην έντυπη μορφή του βάζει το περιοδικό της Oprah Winfrey

Τέλος στην έντυπη μορφή του βάζει το περιοδικό της Oprah Winfrey

Τι συμβαίνει;

Το μηνιαίο περιοδικό της Oprah Winfrey θα σταματήσει να τυπώνεται μετά το τέλος του 2020. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Business of Fashion το περιοδικό θα διακόψει την κυκλοφορία της έντυπης μορφής έπειτα από την έκδοση του τεύχους Δεκεμβρίου 2020.

Εκπρόσωπος του ομίλου Hearst Magazines αποκάλυψε ότι αυτό δεν σημαίνει το τέλος της ύπαρξης του “Ο” αλλά αντίθετα μια πιο ψηφιακή προσέγγιση, όπως το επιβάλλει η εποχή.

«Καθώς το brand κλείνει 20 χρόνια, σκεφτόμαστε ποιο θα είναι το ιδανικό επόμενο βήμα για το “Oprah Magazine”. Το σίγουρο είναι ότι η συνεργασία και η επωνυμία δεν θα αλλάξουν. Τα βήματα που σκεφτόμαστε είναι σαν φυσική εξέλιξη για το brand, καθώς έχει προσεγγίσει ένα διαδικτυακό κοινό 8 εκατομμυρίων.

Αυτό που θέλουμε είναι να επεκτείνουμε τη φωνή και το όραμα με βίντεο και κοινωνικό περιεχόμενο. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στη συγκεκριμένα πλατφόρμα καθώς θα εξελίσσεται στη διαδικτυακή της μορφή», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το “Ο” κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 19 Απριλίου του 2000. Η Oprah μιλώντας για τη νέα εποχή του “Ο” δήλωσε: «Είμαι περήφανη γι’ αυτή την ομάδα και αυτό που έχουμε παραδώσει στους αναγνώστες μας τα τελευταία 20 χρόνια. Ανυπομονώ για το επόμενο βήμα στην εξέλιξή μας».