Tom Ford: Τα χαρακτηριστικά… βαμπίρ και η αποστροφή στο φως
Κόσμος

Tom Ford: Τα χαρακτηριστικά… βαμπίρ και η αποστροφή στο φως

Tom Ford: Τα χαρακτηριστικά… βαμπίρ και η αποστροφή στο φως

Ο Tom Ford παραδέχτηκε στους The New York Times ότι αν βρίσκεται σε ένα χώρο με φωτισμό, δεν έχει κανένα δισταγμό να τον προσαρμόσει ή να αφαιρέσει λαμπτήρες που κρέμονται από την οροφή.

Η αποστροφή του στα πολλά φώτα οδήγησαν τους υπεύθυνους του Tower Bar στο Λος Άντζελες να απευθυνθούν σε ηλεκτρολόγο για να προσθέσουν ειδικό διακόπτη, ώστε μόλις φθάνει ο σχεδιαστής μόδας στο τραπέζι που είναι πάντα κρατημένο για εκείνον να σβήνουν τα φώτα.

Στη συνέντευξη του, ο Tom Ford, αποκάλυψε ότι έχει και άλλα χαρακτηριστικά… βαμπίρ. Φορά μόνο μαύρα ρούχα, καθώς δεν του αρέσουν τα χρώματα πάνω του, τα θεωρεί «κραυγαλέα» και δεν έχει καμία επιθυμία να βγαίνει έξω το μεσημέρι.

«Δεν μου αρέσει το μεσημέρι. Βγάλτε μία φωτογραφία οπουδήποτε στον κόσμο μεσημέρι. Θα φαίνεστε σαν κόλαση. Όλοι φαίνονται σαν κόλαση. Εκτός αν είσαι 18 ετών και κάτω. Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση όμως δεν είσαι στα καλύτερά σου. Μου αρέσει το φως της ημέρας, αλλά όχι για να εμφανίζομαι δημόσια» ανέφερε.

Ο Φορντ δήλωσε επίσης ότι είναι «ένας υπερ-υπερ-Παρθένος» και ότι η συμπεριφορά του (και ιδιαίτερα η απέχθεια για το φως που δεν κολακεύει) είναι ευθυγραμμισμένη με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του.

Ακολουθεί vegan διατροφή από τότε που είδε το ντοκιμαντέρ «What the Health» επιτρέποντας περιστασιακά στον εαυτό του ένα κομμάτι σολομό. Ζυγίζεται καθημερινά, διατηρεί το βάρος του στα 75 κιλά και δεν πίνει αλκοόλ τα τελευταία χρόνια.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ