Βρετανία: Η ανιψιά της πριγκίπισσας Diana “ασπάζεται” τον ιουδαϊσμό για να παντρευτεί
Κόσμος

Βρετανία: Η ανιψιά της πριγκίπισσας Diana “ασπάζεται” τον ιουδαϊσμό για να παντρευτεί

Βρετανία: Η ανιψιά της πριγκίπισσας Diana “ασπάζεται” τον ιουδαϊσμό για να παντρευτεί

Ο εκλεκτός της καρδιάς της δεν είναι όποιος κι όποιος!

Η ανιψιά της αείμνηστης πριγκίπισσας Diana, Lady Kitty Spencer, πρόκειται να παντρευτεί τον κατά πολύ μεγαλύτερό της μεγιστάνα, Michael Lewis.

Για να μπορέσει, ωστόσο, να “δεθεί” μαζί του με τα ιερά δεσμά του γάμου θα πρέπει να θυσιάσει το χριστιανικό της χρίσμα και να “ασπαστεί” τον ιουδαϊσμό.

Η λαίδη Kitty, σύμφωνα με πηγές του πολύ κοντινού της περιβάλλοντος, παρακολουθεί ήδη μαθήματα για να εξοικειωθεί με τη νέα της θρησκεία και να γνωρίσει τις άγνωστες σε εκείνη πτυχές της.

Ο αρραβωνιαστικός της είναι ο 61χρονος πολυεκατομμυριούχος, Michael Lewis, ο οποίος έχει χτίσει στη Νότιο Αφρική τη δική του αυτοκρατορία μόδας και πιθανολογείται πως γνώρισε τη γαλαζοαίματη Kitty μέσα από τη δουλειά της, καθώς ασχολείται με το μόντελινγκ.

https://www.instagram.com/p/B2ZgRrkhEBz/

Το γεγονός πως την περνά κατά 32 ολόκληρα χρόνια, έδωσε απευθείας στις κακές γλώσσες την αφορμή να σχολιάσουν πως με την “προίκα” που έχει ο Νοτιοαφρικανός κροίσος ήταν φυσικό επόμενο για το μοντέλο να απαρνηθεί ακόμα και τα θρησκευτικά της “πιστεύω”.

Ακόμα δεν είναι γνωστό πότε θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ προς το παρόν τα παιδιά είναι ένα πιο μακρινό όνειρο για εκείνη, καθώς μέχρι πρότινος δεν ένιωθε έτοιμη για ένα τέτοιο βήμα.

“Μπορώ να με φανταστώ με παιδιά κάποια στιγμή, αλλά δεν έχω φτάσει καν στα 30. Έχω φίλους στην ηλικία μου που έχουν παιδιά και είναι τόσο γλυκά, αλλά νομίζω ότι όλοι πρέπει να κάνουμε τα πράγματα στον καιρό τους”, είχε δηλώσει στη Daily Mail.